Personas en Journeys

De basis om uw klant écht te leren kennen!

Ken uw klant!


Samen met u leren we uw klant graag nog beter kennen. Wie is ze écht, welke behoefte heeft ze en hoe kunnen we haar het beste van dienst zijn? Deze inzichten vertalen we graag naar gedetailleerde persona’s en customer journey's, die de basis vormen voor uw totale webshop-ontwerp, structuur en marketing campagnes.


Op voorhand is nooit met zekerheid te zeggen wat optimaal converteert. We helpen u daarom graag om uw webshop stap voor stap steeds een beetje beter te maken. Dat doen we vaak door te starten vanuit personas en hun customer journeys. Hierin leggen we vast wat uw doelgroep is en wat haar wensen en behoeften zijn. Op basis daarvan kunt u hier optimaal inspelen en uw doelgroep bedienen. Maar er zijn ook andere manieren om de conversie van uw webshop te verhogen. 

Vliegwieleffect

Conversie optimalisatie heeft een overkoepelende invloed op de conversie en de ROI. Met verbeteringen in uw salesfunnel beïnvloedt u de waarde van al het inkomende verkeer. Hierdoor heeft conversie optimalisatie een vliegwieleffect op alle marketinginspanningen!

Landingspagina optimalisatie

Landingspagina’s leveren een belangrijke bijdrage in de aankoopbeslissing. Bij de optimalisatie van deze pagina’s focussen we ons daarom op het winnen van vertrouwen, het inzetten van overtuigingskracht en realiseren van feilloze logica voor pagina’s met optimaal resultaat.

A/B en multivariate testing

Conversie optimalisatie is een intensief en ongoing proces. Op basis van gevonden verbeterpunten ontwikkelen onze conversie optimalisatie en usability experts meerdere conversie-verhogende designvoorstellen. A/B- of multivariate testing bepalen het beste resultaat in uw situatie.<

Salesfunnel analyse

Om effectief te optimaliseren is het van belang om eerst te weten waar de grootste kansen liggen. Met een salesfunnel analyse creëren we een gedetailleerd totaalbeeld, zodat er gericht gewerkt wordt aan het optimaliseren van uw rendement en shopping experience.

Check-out proces

Bij het optimaliseren van een winkelmand en bestelproces zijn met doordachte aanpassingen forse conversieverbeteringen te realiseren voor de meeste webshops. Dit betekent tevens dat de waarde van bezoekers flink omhoog gaat, en dat onrendabel verkeer ineens wél rendabel kan zijn!

Hulp nodig met uw Personas en Customer Journeys?

Neem contact op
Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze wekelijkse e-commerce nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste e-commerce nieuws!

© 2015 De Nieuwe Zaak