Diamant Atelier live bij BoumanOnline

Diamant Atelier live bij BoumanOnline

  •  12 november 2012

BoumanOnline, juwelier sinds 1979, heeft een nieuwe pijler aan zijn eCommerce mix toegevoegd. Het is nu mogelijk om volledig online losse diamanten te selecteren en aan te schaffen. Daarnaast kan ook worden gekozen om de diamant meteen in een ring of hanger naar keuze te laten zetten.

Er kan worden gekozen uit een grote hoeveelheid diamanten. De klant wordt daarbij aan de hand genomen en kan zoeken op bijvoorbeeld het aantal karaat, de kleur, zuiverheid en meer. Alle diamanten zijn uiteraard voorzien van een officieel certificaat en zijn persoonlijk geselecteerd door de juwelier. Via de ecManager webwinkel software kan BoumanOnline tot in detail bepalen op welke manier de diamanten worden aangeboden in de webwinkel.

Ook voor deze uitbreiding van het assortiment geldt dat de klant zelf bepaalt of de bestelling via de winkel of webwinkel wordt geplaatst, waar deze wordt afgehaald en op welke manier er wordt betaald. Het past daarmee prima in het cross-channel aanbod van BouwmanOnline.

Robbert Treffers, directeur van BoumanOnline: “Met de toevoeging van ons nieuwe Diamant Atelier hebben we weer een grote stap gezet. Nadat we eerder dit jaar van start zijn gegaan in het buitenland, breiden we onze dienstverlening wederom uit. Er staat een stabiele basis en samen met De Nieuwe Zaak bouwen we deze steeds verder uit. Dit is zeker niet de laatste uitbreiding van BoumanOnline.”

Auteur

Jurrien Kerstholt is partner en mede oprichter van De Nieuwe Zaak. Binnen de directie is hij verantwoordelijk voor marketing en sales, plus het ontwikkelen van succesvolle e-commerce strategieën en omnichannel transities.
Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste commerce nieuws!

© 2019 De Nieuwe Zaak