Full Service Online Marketing

Internet biedt perfecte platforms om uw doelgroep te bereiken en ze gericht en effectief aan te spreken. Maar het aantrekken van relevante bezoekers voor uw webwinkel is een hele uitdaging. Onze e-commerce marketing experts zijn gespecialiseerd in de marketing rondom webwinkels, en stemmen uw campagnes naadloos af op uw doelgroep en doelstellingen.

 • Online advertisingicon_sea

  In tegenstelling tot adverteren via traditionele media, biedt online advertising unieke mogelijkheden voor iedere online retailer. Zo kunt u gericht targetten op uw relevante doelgroepen, uw marketingbudget efficiënt en effectief inzetten en de resultaten van uw campagnes tot in detail analyseren. Onze experts zijn thuis op alle facetten van online advertising en helpen u graag bij het creëren van uw online advertising strategie en campagnes. Aan de hand van constant beheer en optimalisatie, weet u zeker dat u maximaal rendement op uw marketing investering realiseert

  Meer over online advertising

 • icon_advertisingSearch Engine Advertising (SEA)

  Bijna de helft van alle internetgebruikers in Nederland maakt op dagelijkse basis gebruik van zoekmachines. Dit zorgt ervoor dat adverteren in zoekmachines grote kansen met zich meebrengt voor online retailers. Maar hoe vindt uw doelgroep u, in plaats van uw concurrent? Onze SEA experts kunnen u helpen met het inzetten van nauwkeurig bepaalde SEA campagnes. Zo speelt u op strategische wijze in op de behoefte achter een zoekopdracht en bereikt u altijd de juiste doelgroep op het juiste moment. Dit maakt SEA één van de meest effectieve marketingtools op de e-commerce markt.

  Meer over SEA

 • icon_seoSearch Engine Optimization (SEO)

  Goed gevonden worden in zoekmachines, is voor online retailers als het bezitten van een A-locatie in de binnenstad. Onze SEO experts helpen u om uw webwinkel optimaal in te richten voor zoekmachines als Google, Yahoo en Bing. Daarbij stemmen we uw webwinkel nauwkeurig af op het zoekgedrag van uw doelgroep, zodat uw webwinkel altijd de meest logische keuze is voor een aankoop. Zo bent u altijd zeker van relevante, waardevolle en enthousiaste bezoekers.

  Meer over SEO

 • icon_functioneel-ontwerpContent Marketing

  Waardevolle content geldt voor de consument als de belangrijkste reden om bedrijven online te volgen. Hoewel content marketing niks nieuws is, is zowel de vraag als het aanbod groter dan ooit te voren. Maar aan welke content heeft uw doelgroep behoefte, en hoe zorgt u ervoor dat u met deze content ook daadwerkelijk uw doelgroep bereikt?
  De Nieuwe Zaak kan u helpen bij de strategie, creatie en promotie van effectieve content, waarmee u optimale meerwaarde biedt voor uw klanten.

  Meer over Content Marketing

 • icon_e-mailmarketingE-mailmarketing

  Het aantrekken van klanten is één ding, ze behouden het volgende. E-mailmarketing is nog altijd het krachtigste kanaal om klanten te behouden en herhalingsaankopen te stimuleren. Onze e-mailmarketing experts weten de exacte do’s en dont’s voor succesvolle e-mailmarketing campagnes, en helpen u graag bij het opzetten van uw campagnes. Doordat u uw mailing verzend onder uw eigen klantenbestand, bent u zeker van een enthousiast publiek. E-mailmarketing is dan ook niet voor niets één van de meest rendabele marketing kanalen voor online retailers!

  Meer over e-mailmarketing

 • icon_social-mediaSocial Media

  Ruim 70% van de Nederlanders is actief op social media. Hierdoor ontstaan ongekende mogelijkheden op het gebied van engagement, klantloyaliteit en het vergroten van bereik. Maar op de verkeerde manier omgaan met social media kan vervelende gevolgen hebben! Onze social media experts helpen u graag bij het formuleren van de best-passende social media strategie voor uw organisatie, het monitoren van uw kanalen en het invulling geven aan uw social media activiteiten. Zo kunt u social media optimaal benutten, wat resulteert in een enthousiaste en loyale klantenkring voor uw webwinkel.

  Meer over social media

 • icon_affiliate-marketingAffiliate marketing

  Relevant verkeer aantrekken is niet altijd even gemakkelijk. Maar waarom zou u zelf verkeer aantrekken, als u ook kunt profiteren van de succesvolle inspanningen van branchegenoten? Bij affiliate marketing wordt uw assortiment gepromoot door populaire websites onder uw doelgroep, aan de hand van banners, tekstlinks of productfeeds. Doordat u alleen een commissie betaald als er via het promotiemateriaal een aankoop wordt gedaan, blijven de zogenaamde publishers gemotiveerd om alleen relevant en converterend verkeer door te sturen naar uw webwinkel. Dit maakt affiliate marketing een zeer effectieve- en kosten efficiëntie wijze om uw bereik en aantal conversies te vergroten.

  Meer over affiliate marketing

 • icon_web-analyticsWebanalytics

  Het cliché dat 50% van het marketing budget weggegooid geld was, maar dat men niet wist welke 50% dat was, is allang achterhaald. De grote kracht van online marketing is dat het rendement op uw marketing investering tot in detail te achterhalen is. Onze webanalytics experts helpen u bij het in kaart brengen van deze waardevolle data. Zo weet u exact hoe uw marketingcampagnes renderen, hoe uw webwinkel wordt gebruikt en waar de meest kansrijke optimalisaties uitgevoerd kunnen worden.

  Meer over webanalytics

 • Vergelijkersicon_strategie

  Mensen houden er van om alle mogelijke opties naast elkaar te zetten. We kunnen ons geld immers maar één keer uitgeven en willen altijd de beste deal. Indien u zich wilt positioneren als prijsvechter, of juist uw excellente product wil benadrukken, bieden vergelijkingswebsites de juiste oplossing. Onze experts kennen de juiste vergelijkers voor uw product en doelgroep. Ze helpen u graag bij het uitwerken van een doeltreffende strategie, zodat u alleen samenwerkingen aangaat die voor u optimaal rendement met zich meebrengen.

  Meer over vergelijkers

Wilt u ook maximaal rendement op uw marketingbudget?
Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek!

Blog & laatste nieuws

Experts aan het woord & bedrijfsnieuws

Bekijk alle blog- en nieuwsartikelen

Experts

Aan het woord

 • Google Partner logo
 • adCore Platinum Agency logo
 • Thuiswinkel Business Partner logo
 • Intershop logo
 • Tripolis Dialogue E-mailmarketing Solutions logo
 • FD Gazellen Awards 2013 logo