Over De Nieuwe Zaak

Tien jaar geleden is De Nieuwe Zaak ontstaan vanuit de vurige passie om toonaangevende e-commerce projecten te gaan doen. Sindsdien hebben we ons volledig gespecialiseerd in webshop projecten en zijn we dankzij onze no-nonsense en resultaatgerichte werkwijze uitgegroeid tot toonaangevend e-commerce bureau in Nederland.

 • DNZ_filosofieOnze unieke e-commerce filosofie

  Vanaf dag één hebben we onze werkwijze gebaseerd op onze rotsvaste overtuiging dat een webshop nooit af is en dat het altijd nóg beter kan! Op basis van dit principe helpen we gerenommeerde retailers, groothandels en merken bij het realiseren van hun
  e-commerce doelstellingen. Dit doen we op alle fronten van het e-commerce proces, met een focus op resultaat en werkende vanuit twee principes:

 • retail_expertisesStel uw klant centraal

  Hoe ziet de customer journey van uw klant eruit? Samen met u leren we uw klant graag nog beter kennen. Wie is hij echt? Welke behoefte geldt er tijdens iedere stap in de customer journey? Hoe kunnen we hem of haar op dat moment het beste van dienst zijn? Deze inzichten vertalen we naar een geïntegreerde omnichannel omgeving waarin uw klant altijd de juiste informatie op het juiste moment krijgt.

 • DNZ_MultidisciplinairWerk multidisciplinair

  Binnen onze projecten streven we altijd naar de perfecte mix van strategie, creatie, techniek en marketing. Wij zijn ervan overtuigd dat dit de enige manier is om volledige grip op het e-commerce proces te houden, met maximale invloed op het uiteindelijke rendement. Met ruim 80 e-commerce experts werken we bij De Nieuwe Zaak in multidisciplinaire teams aan het realiseren van uw e-commerce ambities.

 • DNZ_altijdnogbeterNiet de grootste, wél de beste!

  Het is onze visie om door onze klanten en medewerkers uitgeroepen te worden tot het hoogst gewaardeerde full service e-commerce bureau van Nederland. Dit doen we door met passie te werken aan hoogwaardige en innovatieve e-commerce oplossingen, die altijd waarde toevoegen voor onze opdrachtgevers en haar klant.

 • DNZ_belofteOnze belofte: 100% focus op resultaat!

  Op dagelijkse basis werken we met veel passie en plezier aan het optimaliseren van de e-commerce activiteiten van onze opdrachtgevers. Dit doen we vanuit een strategisch partnerschap, met oplossingen die altijd waarde toevoegen voor úw klant. Zo vormen we een naadloos geheel van strategie, creatie, techniek en marketing en behouden we onze belangrijkste belofte: 100% focus op resultaat!

Elkaar echt leren kennen?
We komen graag eens bij u op de koffie.

Blog & laatste nieuws

Experts aan het woord & bedrijfsnieuws

Bekijk alle blog- en nieuwsartikelen

Experts

Aan het woord

 • Google Partner logo
 • adCore Platinum Agency logo
 • Thuiswinkel Business Partner logo
 • Intershop logo
 • Tripolis Dialogue E-mailmarketing Solutions logo
 • FD Gazellen Awards 2013 logo