Over De Nieuwe Zaak

Bij De Nieuwe Zaak geloven we dat online shoppen altijd nóg beter kan.

Onze unieke e-commerce aanpak


De Nieuwe Zaak is in 2005 opgericht en is inmiddels één van de meest gerenommeerde en succesvolle e-commerce bureaus van Nederland. Als full service e-commerce specialist werken de medewerkers van De Nieuwe Zaak met passie aan de (door)ontwikkeling en groei van webwinkels. Dit doen we dagelijks met ruim 80 collega’s vanuit onze vestiging in Zwolle.De cultuur van De Nieuwe Zaak wordt gekenmerkt door een doelgerichte, no-nonsense werkwijze waarbij alle medewerkers daadwerkelijk denken vanuit uw eindklant en tegelijkertijd werken met uw business case als uitgangspunt. Daarbij is er altijd een sterke focus op het behalen van online rendement en 100% focus op resultaat.


High performance e-commerce

Vanuit onze rotsvaste overtuiging dat een webshop nooit af is en dat het altijd nóg beter kan, helpen we gerenommeerde retailers, groothandels en merken bij het realiseren van hun e-commerce doelstellingen. Dit doen we met een focus op resultaat, werkende vanuit twee principes: stel uw klant centraal en werk multidisciplinair.

Stel uw klant centraal

We leren uw klant graag zo goed mogelijk kennen. Deze inzichten vertalen we naar een geïntegreerde omnichannel omgeving, met optimale focus op de toegevoegde waarde voor uw klant.

Werk multidisciplinair

We streven altijd naar de perfecte mix van strategie, creatie, techniek en marketing. Zo houden we volledige grip op het e-commerce proces, met maximale invloed op het uiteindelijke rendement.

Waarom De Nieuwe Zaak

  • Focus op het resultaat en uw klanten
  • Ruim 10 jaar ervaring met Retail en B2B e-commerce
  • Full service e-commerce: Strategie, Creatie, Techniek & Marketing
  • Implementatiepartner voor ecManager en Intershop
  • Ervaring met alle gerenommeerde back-end koppelingen
  • Flexibele, resultaatgerichte & agile aanpak
  • No-nonsense en doe mentaliteit
  • Partnerships als uitgangspunt
  • Klanten waarderen onze Deskundigheid, Betrouwbaarheid, Doelgerichtheid en Samenwerking

E-commerce zit in ons DNA

Ontmoet de ruim 80 experts van De Nieuwe Zaak

Onze belofte

Op dagelijkse basis werken we met veel passie en plezier aan het ontwikkelen en optimaliseren van e-commerce activiteiten voor onze opdrachtgevers.

Dit doen we altijd vanuit een strategisch partnerschap en met oplossingen die waarde toevoegen voor u en úw klant. Door strategie, creatie, techniek en marketing naadloos te integreren en geven we vastbesloten invulling aan onze belofte: 100% focus op resultaat!

De directie.

 

Neem contact met ons op

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze wekelijkse e-commerce nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste e-commerce nieuws!

© 2015 De Nieuwe Zaak