Webshop Ontwerp

Een goed begin is het halve werk. Een rendabele webwinkel opzetten begint dan ook bij een doordacht webwinkel ontwerp. Met ons multidisciplinaire team van experts brengen we uw webwinkel tot in detail in kaart, waarbij we altijd denken vanuit de gedachtegang en doelstellingen van uw eindklant. 

 • icon_merkcreatieMerkcreatie

  De eerste indruk van uw webwinkel is vaak doorslaggevend voor uw bezoekers. Hierin krijgt men de keuze om te blijven of om verder te zoeken naar een concurrent. Maar een eerste indruk wordt gevormd in slechts vijf seconden. Geen tijd te verliezen dus! Uw merk, domeinnaam en huisstijl hebben grote invloed op deze keuze, en dienen daarom naadloos aan te sluiten bij de behoefte van uw doelgroep. Op basis van onze jarenlange ervaring met merkcreatie bij gerenommeerde webwinkels helpen we u graag bij het overdragen van de juiste boodschap.

 • icon_marketing-analyseMarketing analyse

  Een vereiste voor elk webwinkel ontwerp is dat er een optimale connectie wordt gelegd met de eindklant van de webwinkel. Daarom hebben wij een solide marketing analyse geïntegreerd in onze ontwerpfase. Op basis van de waardevolle informatie uit de marketing analyse ontwerpen wij uw webwinkel niet vanuit aannames, maar vanuit het zoekgedrag van uw doelgroep. Zo vormt uw webwinkel een stabiele basis voor al uw e-commerce ambities, waarmee u vanaf livegang maximaal kunt presteren binnen het online concurrentieveld.

 • icon_functioneel-ontwerpFunctioneel ontwerp

  Een goed concept begint bij een sterke basis. De basis voor uw webwinkel ontwerp wordt gevormd door het functioneel ontwerp. Het functioneel ontwerp vormt een schematische blauwdruk van uw webwinkel, waar alle eigenschappen nauwkeurig in kaart gebracht worden. Zo weet u zeker dat u exact de webwinkel krijgt die u nodig heeft om direct na livegang te beginnen met het verwezenlijken van uw doelstellingen.

 • icon_interactie-ontwerpInteractie ontwerp

  Het nóg beter maken van online shoppen, begint bij het nóg beter maken van de online shopping experience. Daarom kruipen wij bij het opstellen van een interactie ontwerp in de huid van uw doelgroep, zodat we uw webwinkel naadloos aan kunnen laten sluiten op de aanwezige behoefte en de belevingswereld. Zo zorgen we vanaf dag één voor tevreden klanten en maximaal rendement op uw e-commerce activiteiten.

 • icon_grafischontwerpGrafisch ontwerp

  Onze uitgebreide ervaring leert dat het ontwerpen van een webwinkel een totaal ander vak is dan het ontwerpen van corporate websites of intranetten. In ons grafisch ontwerp vertalen we de schematische opbouw van uw webwinkel naar een passende look en feel voor uw organisatie. Door onze pure focus op e-commerce design kennen we de exacte do’s en dont’s voor een rendabele webwinkel. Hierdoor zijn we in staat om altijd de ideale balans tussen branding en conversie te realiseren.

 • icon_architectuurArchitectuur

  Hoewel een doeltreffend front-end essentieel is voor een winstgevende webwinkel, staat of valt uw succes met perfect geïntegreerde back-end oplossingen. Onze experts hebben ervaring met veel oplossingen en met de daarbij horende voor- en nadelen. In onze e-commerce ontwerpfase helpen we u dan ook graag bij het bepalen van de architectuur van uw webwinkel. Zo verweven we uw front- en back-end oplossingen, wat resulteert in optimale performance van uw webwinkel.

   

Gerelateerd werk

Wij werken voor klanten, niet voor awards.
We zijn dan ook erg trots op onderstaand werk.

Wilt u ook over een optimaal e-commerce platform beschikken?
Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek!

Blog & laatste nieuws

Experts aan het woord & bedrijfsnieuws

Bekijk alle blog- en nieuwsartikelen

Experts

Aan het woord

 • Google Partner logo
 • adCore Platinum Agency logo
 • Thuiswinkel Business Partner logo
 • Intershop logo
 • Tripolis Dialogue E-mailmarketing Solutions logo
 • FD Gazellen Awards 2013 logo