11 websites en shops voor Heutink

Tjibbe van Doorn   •   e-commerce manager - Heutink

Klaar voor de toekomst!

Het afgelopen jaar heb ik ecManager ervaren als een toegankelijk, gebruiksvriendelijk en flexibel e-commerce platform, met veel mogelijkheden voor onze (internationale) bedrijven en krachtige functionaliteiten die ons de komende jaren zeker gaan helpen onze (online) doelstellingen te behalen.

Daarnaast is de samenwerking met de techniek- en marketingteams van De Nieuwe Zaak uitstekend bevallen en hebben we alle vertrouwen in de nieuwe samenwerking.

1

De uitdaging

Door de jaren heen was het online landschap van de Heutink Groep zeer complex geworden. De online omgevingen draaiden op drie verschillende platformen, elk met een eigen beheer en onderhoud. Kortom een inefficiënte situatie en tijd voor één platform waarin deze omgevingen samenkomen en het beheer eenvoudiger en betrouwbaarder maakt.

2

De oplossing

Na verschillende platformen en bureaus vergeleken te hebben is er gekozen voor het platform ecManager in samenwerking met De Nieuwe Zaak. Dit platform maakt het voor Heutink mogelijk om snel en eenvoudig nieuwe labels voor verschillende merken en bedrijven toe te voegen en vanuit één centrale omgeving commerce en content te beheren. ecManager is hiermee een uitstekend platform voor de Heutink Groep.

Het resultaat

In 20 weken zijn er in totaal 11 websites en -shops opgeleverd voor Heutink. Allemaal effectief en eenvoudig vanuit één platform te beheren. Maar we zijn nog niet klaar, komend jaar bouwen we verder aan nieuwe projecten voor Heutink en helpen we Heutink verder met online marketing campagnes.

1 platform


 • 0
  Bedrijven
 • 0
  Talen
 • 0
  Shops
 • 0
  Weken
devices-heutink-klein
devices-heutink-klein
devices-heutink-klein
edcudo
Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste commerce nieuws!

© 2018 De Nieuwe Zaak