Actify

Bram van Asseldonk   •   Directeur E-Business

Flinke stappen in korte tijd!

Met veel vertrouwen hebben we met De Nieuwe Zaak gewerkt aan een online leefstijlplatform dat Zilveren Kruis-klanten helpt met het aanleren van een gezondere leefstijl. Veel features zijn speciaal voor Actify gebouwd. Het resultaat is een gebruiksvriendelijk platform, waar gebruikers ook kunnen sparen voor kortingen.

1

De uitdaging

Zilveren Kruis is met meer dan 3 miljoen klanten de grootste collectieve zorgverzekeraar. Om deze klanten te motiveren om gezonder te leven, en daarnaast een relatie op te bouwen met klanten, is het online platform Actify in het leven geroepen. 

2

De oplossing

Het platform Actify probeert klanten op een laagdrempelige manier gezonder te laten leven. Samen met een (multidisciplinair) scrum team van De Nieuwe Zaak is Actify zo gebruiksvriendelijk en eenvoudig mogelijk gemaakt. Daarnaast biedt het platform, naast een gezondere leefstijl, voordelen in de vorm van kortingen voor klanten.

3

Het resultaat

Actify is ontwikkeld als een online leefstijlplatform. Zo kunnen gebruikers van Actify zich aanmelden voor challenges op de gebieden bewegen, voeding en slapen. Daarnaast is Actify te koppelen met verschillende fit-apps, zoals Runkeeper, Garmin, TomTom, fitbit en Moves. Door het behalen van de challenges sparen gebruikers punten, die zij vervolgens in kunnen wisselen in de Actify webshop. Zo kunnen zij sparen voor bijvoorbeeld korting op uitjes en producten.

Actify is het online leefstijlplatform!

Meer weten over onze cases?

Maak vrijblijvend een afspraak en we vertellen u graag meer.
Neem contact op
Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze wekelijkse e-commerce nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste e-commerce nieuws!

© 2018 De Nieuwe Zaak