Gezonder leven met de Actify app!

Bram van Asseldonk   •   Directeur E-Business

Flinke stappen in korte tijd!

Met veel vertrouwen hebben we met De Nieuwe Zaak gewerkt aan een online leefstijlplatform dat Zilveren Kruis-klanten helpt met het aanleren van een gezondere leefstijl. Veel features zijn speciaal voor Actify gebouwd. Het resultaat is een gebruiksvriendelijk platform, waar gebruikers ook kunnen sparen voor kortingen.

1

De uitdaging

Zilveren Kruis is met meer dan 3 miljoen klanten de grootste collectieve zorgverzekeraar. Om deze klanten te motiveren om gezonder te leven, en daarnaast een relatie op te bouwen met klanten, is het online platform Actify in het leven geroepen.

2

De oplossing

Het platform Actify probeert klanten op een laagdrempelige manier gezonder te laten leven. Samen met een (multidisciplinair) scrum team van De Nieuwe Zaak is Actify zo gebruiksvriendelijk en eenvoudig mogelijk gemaakt. Daarnaast biedt het platform, naast een gezondere leefstijl, voordelen in de vorm van kortingen voor klanten.

3

Het resultaat

Actify is ontwikkeld als een online leefstijlplatform. Zo kunnen gebruikers van Actify zich aanmelden voor challenges op de gebieden bewegen, voeding en slapen. Daarnaast is Actify te koppelen met verschillende fit-apps, zoals Runkeeper, Garmin, TomTom, fitbit en Moves. Door het behalen van de challenges sparen gebruikers punten, die zij vervolgens in kunnen wisselen in de Actify webshop. Zo kunnen zij sparen voor bijvoorbeeld korting op uitjes en producten.

case_actify_1header_mobiel_1
case_actify_1header_mobiel_1

Actify is het online leefstijlplatform!

case_actify_4_mobiel_1
case_actify_5_mobiel_1

Meer weten over ons werk?

We helpen je graag verder.
Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste commerce nieuws!

© 2019 De Nieuwe Zaak