B&C Raamdecoratie

De Nieuwe Zaak   •   Over the resultaat...

Een inspirerende website met configurator voor raamdecoratie!

Voor B&C Raamdecoratie was het belangrijk om, naast B2B partijen, ook consumenten te bereiken. Door het ontwikkelen van een inspirerende website met configurator kunnen consumenten nu hun eigen producten samenstellen. Door deze consumenten vervolgens door te sturen naar dealers worden kanaalconflicten voorkomen en plukken dealers ook de vruchten van dit mooie nieuwe platform.

 

1

De uitdaging

B&C Raamdecoratie maakt al 45 jaar raamdecoratie op maat, met voornamelijk B2B partijen als afnemers (zowel nationaal als internationaal). Naast werken voor B2B partijen wilde B&C Raamdecoratie echter ook de consumentenmarkt betreden. Omdat B&C Raamdecoratie werkt met dealers was het daarbij erg belangrijk om geen kanaalconflicten te veroorzaken.

2

De oplossing

Om consumenten te bereiken, te inspireren en hen te overtuigen om bestellingen te plaatsen moest een platform worden ontwikkeld waarbij consumenten inspiratie kunnen opdoen en producten online kunnen configureren op basis van hun eigen ramen. Het moet mogelijk zijn om een product helemaal samen te stellen, waarna de consument benaderd wordt door een dealer die helpt om de bestelling af te ronden.

3

Het resultaat

Het resultaat van de samenwerking tussen B&C Raamdecoratie en De Nieuwe Zaak is een inspirerende website waarbij consumenten een configurator gebruiken om producten zelf samen te stellen, maar waarbij zij niet daadwerkelijk kunnen afrekenen. Hierdoor worden kanaalconflicten met dealers voorkomen, maar helpen dealers de consument juist om bestellingen af te ronden. Het platform is compleet gebaseerd op ecManager.

Configurator voor raamdecoratie

Meer weten over onze cases?

Maak vrijblijvend een afspraak en we vertellen u graag meer.
Neem contact op
Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze wekelijkse e-commerce nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste e-commerce nieuws!

© 2018 De Nieuwe Zaak