MacRepair

De Nieuwe Zaak   •   Over het resultaat...

Zelfopererend salesproces

Ron den Besten, eigenaar en directeur van MacRepair, gelooft al jaren in een concept waarmee je online het gehele voortraject van een reparatie online kunt afhandelen. Samen met Ron hebben we het concept vertaald naar een online applicatie, zodanig dat er een volledig online, zelf opererend salesproces is ontstaan.

 

1

De uitdaging

MacRepair heeft zich altijd volledig gericht op de wensen van de klant. De uitdaging daarbij is om van een vervelend probleem (defecte apparatuur) iets minder vervelends te maken. MacRepair gelooft in een concept waarmee je het gehele voortraject van een reparatie online kunt afhandelen.

2

De oplossing

IkFix.nl is de oplossing voor mensen die hun Mac zelf willen repareren door middel van instructievideo’s. Hiervoor levert Ikfix.nl voordelig onderdelen. Mocht het alsnog niet lukken, dan kan MacRepair ingeschakeld worden. De Nieuwe Zaak heeft het design van de website en webshop gemaakt.

3

Het resultaat

Een betrouwbare shop die draait op ecManager. De traffic naar zowel de website als de fysieke winkel blijft stijgen. Ondertussen is MacRepair al 15 jaar de grootste en best gewaardeerde onafhankelijke technische dienst voor Apple apparatuur.

Anticiperen

Vragen van klanten vertalen naar producten

Meer weten over onze cases?

Maak vrijblijvend een afspraak en we vertellen u graag meer.
Neem contact op
Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze wekelijkse e-commerce nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste e-commerce nieuws!

© 2018 De Nieuwe Zaak