Design en webshop voor MacRepair

De Nieuwe Zaak   •   Over het resultaat...

Zelfopererend salesproces

Ron den Besten, eigenaar en directeur van MacRepair, gelooft al jaren in een concept waarmee je online het gehele voortraject van een reparatie online kunt afhandelen. Samen met Ron hebben we het concept vertaald naar een online applicatie, zodanig dat er een volledig online, zelf opererend salesproces is ontstaan.

1

De uitdaging

MacRepair heeft zich altijd volledig gericht op de wensen van de klant. De uitdaging daarbij is om van een vervelend probleem (defecte apparatuur) iets minder vervelends te maken. MacRepair gelooft in een concept waarmee je het gehele voortraject van een reparatie online kunt afhandelen.

2

De oplossing

IkFix.nl is de oplossing voor mensen die hun Mac zelf willen repareren door middel van instructievideo’s. Hiervoor levert Ikfix.nl voordelig onderdelen. Mocht het alsnog niet lukken, dan kan MacRepair ingeschakeld worden. De Nieuwe Zaak heeft het design van de website en webshop gemaakt.

3

Het resultaat

Een betrouwbare shop die draait op ecManager. De traffic naar zowel de website als de fysieke winkel blijft stijgen. Ondertussen is MacRepair al 15 jaar de grootste en best gewaardeerde onafhankelijke technische dienst voor Apple apparatuur.

macrepair header mobiel
macrepair header mobiel

Anticiperen

Vragen van klanten vertalen naar producten
macrepair_mob_3
macrepair_mob_4

Meer weten over ons werk?

We helpen je graag verder.
Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste commerce nieuws!

© 2020 De Nieuwe Zaak