Mirjam de Rink   •   Ecommerce Manager Kiwitz

Een nieuwe look-and-feel van de website was de wens vanuit Kiwitz. Een rustigere uitstraling en het verhogen van de gebruiksvriendelijkheid. In een kleine twee maanden is van concept tot daadwerkelijke realisatie van het nieuwe design gekomen door De Nieuwe Zaak. Een prettige en vlotte samenwerking tussen Kiwitz en het techniek-, design- en marketingteam van De Nieuwe Zaak.

1

De uitdaging

Kiwitz heeft drie jaar geleden een nieuwe website gelanceerd op het platform ecManager. Daar waar de techniek nog prima voldoet, was er behoefte aan een frisse nieuwe look and feel. Kiwitz heeft De Nieuwe Zaak mandaat gegeven om de site kritisch te bekijken en daar waar nodig advies te geven op verbetering.

2

De oplossing

We hebben een redesign gemaakt op basis van de laatste gebruikersonderzoeken. Door een nieuwe homepage en header te designen, krijgt de website direct op elke pagina een frisse uitstraling. Ook hebben we het menu gebruiksvriendelijker gemaakt en de checkout aangepast. Door de checkout compacter te presenteren, bieden we een betere klantervaring en zorgen we ervoor dat gebruikers minder snel afhaken in het checkout proces.

Het resultaat

In slechts vier weken gingen we van design naar livegang!

Kiwitz-Compositie1-Mobile-2
Kiwitz-Compositie1-Mobile-2
Kiwitz-Compositie1-Mobile-2
Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste commerce nieuws!

© 2020 De Nieuwe Zaak