Wasco

De Nieuwe Zaak   •   Over het resultaat...

Vervolgstappen met CRO en Online Marketing

Met veel vertrouwen in dit wederzijdse partnership hebben we toegewerkt naar een vooruitlopend resultaat, waarbij de ruimdenkendheid van Wasco een bepalende rol heeft gehad. Nu gaan we ons samen met Wasco volledig richten op het optimaliseren van de webshop en online marketing campagnes.

 

1

De uitdaging

Wasco is in ruim 40 jaar uitgegroeid van lokaal familiebedrijf naar dé groothandel in verwarming en sanitair. Vooruitstrevendheid zit in het DNA van Wasco en dit deed haar beslissen om De Nieuwe Zaak te vragen om zowel de huisstijl als de B2B webshop van Wasco te moderniseren.

2

De oplossing

Samen met Wasco is een moderne responsive webshop ontworpen voor optimaal gebruiksgemak, resultaat en duurzaamheid. De groei van mobiel is hierbij leidend geweest, zodat iedereen kan profiteren van een optimale online shop experience.

3

Het resultaat

In dit traject is De Nieuwe Zaak de vrije hand gegeven, zonder beperkingen in techniek en functionaliteiten. Zo ontstijgt Wasco met haar webshop het serviceniveau van traditionele B2B webshops en zet ze zichzelf neer als een leidende speler voor de toekomst.

Optimalisatie

Modernisatie van reeds succesvolle B2B webshop

Meer weten over onze cases?

Maak vrijblijvend een afspraak en we vertellen u graag meer.
Neem contact op
Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze wekelijkse e-commerce nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste e-commerce nieuws!

© 2018 De Nieuwe Zaak