Kennissessie CATCH UP

Vorige kennissessies CATCH UP

“De kunst van B2B commerce”   20 | 09 | ’18

We organiseerden de CATCH UP kennissessie ‘De kunst van B2B e-commerce’ in samenwerking met PostNL, in het Amsterdam Art Centre. Tijdens het evenement namen wij B2B organisaties mee in hoe je nog beter kunt groeien in e-commerce. We gingen rond de tafel en sparden over de groei naar een online organisatie en het behouden van de focus op jouw klant. Het was een inspirerend en geslaagd event!

De toekomst van het techniek landschap”  27 | 09 | ’18

Robots, voice, cloud en Kunstmatige Intelligentie; zomaar een greep uit de trends die op ons afkomen. Ontwikkelingen halen ons links en rechts in en zullen uiteindelijk ook invloed hebben op jouw bedrijf en business. Wellicht nog niet vandaag, maar in de toekomst gaan deze trends ook in jouw branche een rol spelen. Hoe zorg je ervoor dat je op dit moment de juiste keuzes maakt zodat je hier in de toekomst van kunt profiteren? Wij vertelden hier uitgebreid over tijdens de kennissessie hoe je het beste deze keuzes kunt maken. Het was een geslaagde middag!

Ontvang automatisch notificaties bij nieuwe CATCH UP kennissessies

Houd je kennisniveau op peil met onze CATCH UP kennissessies. Onze 100 specialisten praten je graag bij over uiteenlopende onderwerpen op het gebied van Digital Commerce. Iedere kennissessie behandelen we een nieuw thema of probleem dat speelt in de markt. Wil je constant op de hoogte zijn van het onderwerp van de laatste CATCH UP kennissessie? We houden je via e-mail notificaties op de hoogte en sturen uitsluitend een e-mail als er een nieuwe kennissessie beschikbaar is.

Eerdere kennissessies CATCH UP

Wil jij de eerdere sessie terugkijken? Bekijk ze hieronder.
Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste commerce nieuws!

© 2019 De Nieuwe Zaak