Kennissessie CATCH UP

Vorige kennissessies CATCH UP


“De toekomst van web en app”  13 | 06 | ’19

Uiteraard wil jij jouw klant de beste shopervaring bieden, zodat jij meer omzet uit je webshop haalt. Maar hoe? Hier keken we door een VR bril naar de techniek achter een goede shopervaring. We behandelden vernieuwde technologieën op het gebied van PWA, ‘headless’ maar ook AR en VR tijdens onze CATCH UP: De toekomst van web en app! Want steeds meer consumenten shoppen via hun mobiele telefoon. Hoe speel je hier als bedrijf op in? Het was een inspirerende sessie, mede dankzij Lukkien die ons meenam in de virtuele wereld.


“Online video @ Google” 08 | 04 | ’19

We kijken tegenwoordig steeds meer online video’s en consumenten worden steeds beeld gerichter. Video is hiermee misschien wel de krachtigste drager van succesvolle content. De mogelijkheden voor de inzet van video advertising nemen daarmee ook toe. Maar hoe kun je video inzetten in jouw marketingplan? De Nieuwe Zaak & Google deelden hier kennis over. Video inzetten als waardevolle content, de groei van advertising mogelijkheden en specifiek YouTube for Action kwamen tijdens deze sessie aan bod. Heel interessant!

Ontvang automatisch notificaties bij nieuwe CATCH UP kennissessies

Houd je kennisniveau op peil met onze CATCH UP kennissessies. Onze 100 specialisten praten je graag bij over uiteenlopende onderwerpen op het gebied van Digital Commerce. Iedere kennissessie behandelen we een nieuw thema of probleem dat speelt in de markt. Wil je constant op de hoogte zijn van het onderwerp van de laatste CATCH UP kennissessie? We houden je via e-mail notificaties op de hoogte en sturen uitsluitend een e-mail als er een nieuwe kennissessie beschikbaar is.

Eerdere kennissessies CATCH UP

Wil jij de eerdere sessie terugkijken? Bekijk ze hieronder.
Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste commerce nieuws!

© 2020 De Nieuwe Zaak