Data Driven Commerce

Leren van de data van gisteren, keuzes maken op basis van de data van vandaag, de stip op de horizon zetten en groei realiseren in de toekomst. Zo helpen wij organisaties vooruit. Meer weten over Big Data en Data Analytics? We helpen je graag groeien.

Aan de slag met Big Data

Data is op zichzelf niets bijzonders of onderscheidend, sterker nog het is in iedere organisatie volop aanwezig. Data wordt pas onderscheidend als je in staat bent om deze data te gebruiken om je klanten beter te bedienen of om je bedrijfsprocessen verder te optimaliseren.

De meeste bedrijven weten dat ze iets met Big Data moeten gaan doen, maar leven nog in de veronderstelling dat het groot en complex is. Dit is een van de grootste misvattingen omtrent Big Data.

Een andere misvatting is dat je gelijk nieuwe technologie nodig hebt om met Big Data aan de slag te gaan. Het is juist de kunst om klein te beginnen met de data die je al hebt. We verbazen ons iedere keer weer over onbenutte mogelijkheden en het laag hangende fruit dat we in reeds beschikbare data ontdekken. Het mooie hiervan is dat je de eerste successen relatief eenvoudig kan boeken en daarmee het verantwoorde fundament legt om stapje voor stapje verder investeren in Big Data en Data Analytics.

Google Analytics Certified Partner

Wij zijn officieel gecertificeerde partner van Google Analytics. Hiermee tonen we aan dat wij over de skills en kennis beschikken om opgenomen te worden in het partner programma van Google Analytics. Zo hebben we toegang tot nieuwe inzichten en kennisdeling over digitale analytics.

Dowload de whitepaper

En ga direct aan de slag met Big Data!

Denk groot, begin meteen

DDC_compositie1_1534x1534
DDC_visual2blok_1534x1534

Data = Groei

Data gedreven bedrijven zijn gemiddeld 5% productiever, halen 6% hogere marges en groeien 25% harder!

Data Driven Commerce

De Nieuwe Zaak vormt een team van 100 experts. Ieder met zijn of haar eigen specialisme, maar allemaal met dezelfde passie voor digital commerce.
DDC_compositie3l_1536x1536_versie2

Data driven marketing

Jouw marketingstrategie vanuit data gedreven het meest relevant voor de klant is. Benieuwd hoe dit voor jouw organisatie werkt, welke databronnen er zijn, welke je inzet en hoe je dit kunt automatiseren?

Lees meer!

Data Driven Commerce model

Om bedrijven in staat te stellen meer met hun data te laten doen, ontwikkelde De Nieuwe Zaak een nieuw model dat zich onderscheidt door zijn eenvoud en een snelle implementatietijd.

De kern van het model is dat een organisatie met behulp van het model alle relevante data rond zijn commerciële activiteiten verzamelt en deze vervolgens zo analyseert dat waardevolle inzichten ontstaan en actie te nemen is.

Het Data Driven Commerce-model is ontwikkeld om organisaties meer controle en grip te bieden bij het realiseren van hun businessdoelstellingen.

Het model geeft inzicht in de prestaties van de organisaties in relatie tot het klantgedrag. Het is voldoende schaalbaar om een oneindig aantal databronnen te ontsluiten en data uit die bronnen in een zodanig formaat te gieten dat deze bruikbaar is voor analyses.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Maak vrijblijvend een afspraak en we helpen je graag verder.
Neem contact op
Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste commerce nieuws!

© 2021 De Nieuwe Zaak