Experts in Retail

Als retailer zoek je constant kansen om jouw webshop nóg succesvoller te maken. Maar in een complexe en competitieve markt als online retail is dit eenvoudiger gezegd dan gedaan…

Haal optimaal rendement uit jouw marketing investering

Als e-commerce- of marketingverantwoordelijke ben je constant op zoek naar kansen om jouw klantenkring uit te breiden. Een ambitie die vaak hand in hand gaat met een behoefte aan meer marketingbudget. Maar welke kansen liggen er binnen jouw huidige uitgaven? Onze experts helpen je om jouw marketing budget zo effectief mogelijk in te zetten. Zo overtref je jouw e-commerce ambities, met maximaal rendement op jouw investering.

Verhoog de omzet van jouw webshop

Het vergroten van de online omzet blijft voor veel retailers een uitdaging. En de oplossing voor deze uitdaging is niet in één woord te omschrijven! De experts van De Nieuwe Zaak helpen je bij het vinden van de best passende mix aan oplossingen voor jouw doelgroep en businesscase, met de focus om maximaal rendement uit jouw webshop te halen.

Verhoog de loyaliteit en Customer Lifetime Value van jouw klant

Steeds meer retailers beseffen dat de sleutel voor toekomstige groei bij bestaande relaties ligt. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan wanneer jouw concurrentie slechts een klik van je verwijderd is! De Nieuwe Zaak helpt je om klanten te behouden, Customer Lifetime Value te verhogen en jouw klanten te transformeren tot trouwe en enthousiaste ambassadeurs voor jouw merk.

Cross-sell, up-sell en deep-sell

Jouw klant heeft een behoefte, jij een passende oplossing. Maar wat als jouw klant de perfecte oplossing niet vindt, genoegen neemt met een substituut of met nog openstaande behoeften de webshop weer verlaat? Op basis van uitgebreide ervaring helpen onze experts jou met het opzetten en optimaliseren van diverse cross-sell, upsell en deepsell verkoop- en marketingtechnieken.

Effectief jouw retouren verlagen

Een stijging in de conversie van maar liefst 20% klinkt erg aantrekkelijk, maar wat betekent een conversie eigenlijk voor jouw organisatie? Of beter gezegd: welke waarde heeft een conversie als je bij 25% van jouw orders te maken krijgt met retourzendingen? De Nieuwe Zaak helpt je om de behoefte van jouw klant centraal te stellen, hier op in te spelen en de juiste balans in jouw conversie te bereiken. Niet met het doel om zoveel mogelijk producten te verzenden, maar om deze producten daadwerkelijk te verkopen.

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Maak vrijblijvend een afspraak en we helpen je graag verder.
Neem contact op
Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste commerce nieuws!