Search Engine Optimization

Met SEO verbetert u uw vindbaarheid en zichtbaarheid van uw website voor relevante zoekopdrachten in de niet betaalde resultaten van zoekmachines.

SEO als één van de meest rendabele onderdelen van uw online marketing strategie

SEO is een vorm van pull marketing. Dit betekent dat u met SEO relevant bent voor uw doelgroep, op het moment dat uw doelgroep hiernaar op zoek is. Ten opzichte van andere marketing inspanningen heeft SEO een relatief hoge ROI. Omdat SEO bezoeken gratis zijn, bestaat de investering voornamelijk uit tijd of aanpassingen aan een website. Kortom: SEO is een essentieel onderdeel van uw online marketing strategie!

Technische randvoorwaarden

SEO draait voor een groot deel om het aanbieden van relevante content aan uw doelgroep. Deze content dient wel bereikbaar en indexeerbaar te zijn voor zoekmachines. Om dit te realiseren is de techniek achter een website belangrijk. Deze bepaalt onder andere de snelheid waarmee zoekmachines pagina's van uw site kan crawlen, de hoeveelheid content die hiervan geïndexeerd wordt en de mate waarin zoekmachines de content juist interpreteren.

Content optimalisatie

Om goed gevonden te worden is het belangrijk dat u een pagina inricht die een zo relevant mogelijk antwoord geeft op de behoefte van de doelgroep. De Nieuwe Zaak helpt hierbij door te onderzoeken welke zoekopdrachten door de doelgroep worden gebruikt. Vervolgens vertalen we dit door naar een SEO- en gebruikersvriendelijke navigatiestructuur en helpen we bij het creëren van content voor deze pagina.

Autoriteit vergroten

Een factor die relatief zwaar meeweegt in het bepalen van de vindbaarheid van een pagina of website, is de autoriteit. Autoriteit wordt opgebouwd door relevante links van andere websites te verkrijgen. Deze links zijn voor zoekmachines een signaal dat iets zegt over de mate van relevante van de pagina voor de doelgroep. Een relevante en waardevolle pagina zal logischerwijs makkelijker meer links van andere websites verkrijgen dan een pagina van lage kwaliteit. Onze specialisten hebben veel ervaringen met verschillende technieken die een bijdrage leveren aan het verkrijgen van meer relevante links. Belangrijk hierbij is dat we dit altijd volgens de richtlijnen van zoekmachines doen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Maak vrijblijvend een afspraak en we helpen u graag verder.
Neem contact op
Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze wekelijkse e-commerce nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste e-commerce nieuws!

© 2017 De Nieuwe Zaak

Mis het niet...

Onze experts verzamelen wekelijks het laatste e-commerce nieuws voor u. Meld u nu aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Liever updates op uw tijdlijn? Volg dan De Nieuwe Zaak op: