Winnen of verliezen met je B2B commerce platform?

Een schaalbaar en toekomstbestendig B2B commerce platform is het kloppend hart van je organisatie. Daarbij is een robuuste integratie met bijvoorbeeld ERP, PIM, CRM essentieel. Wij helpen bij het kiezen en implementeren van best in class commerce platformen.

Maak van jouw webshop een succes

Webshop ontwikkeling is het realiseren van een webshop of bestelplatform om daarmee de orderintake over alle digitale kanalen te optimaliseren. Concreet gaat het om het ontwikkelen, implementeren of vervangen van een e-commerce platform. Inclusief user experience, integraties en migratie.

Het succes van een webshop of omnichannel oplossing wordt voor een belangrijk deel bepaald door de technische keuzes. Is de architectuur schaalbaar, vervangbaar en open? Zorgt techniek voor versnelling of remt het juist jouw ambities?

Door het uitgebreide aanbod van sterke e-commerce en omnichannel platformen, is het noodzakelijk om maatwerk aan te bieden. Het juiste e-commerce platform, in combinatie met jouw bestaande systemen, helpt je bij het realiseren van jouw ambities.

We gebruiken hierbij bewezen e-commerce platformen en implementeren deze met een agile projectaanpak. De Nieuwe Zaak beschikt over een omvangrijk en ervaren team architecten en ontwikkelaars die hier dagelijks mee bezig zijn.

Welk e-commerce platform past bij mij?

Door het uitgebreide aanbod van sterke e-commerce en omnichannel platformen, is het noodzakelijk om maatwerk aan te bieden. Het juiste e-commerce platform, in combinatie met jouw bestaande systemen, helpt je bij het realiseren van jouw ambities. We gebruiken hierbij bewezen e-commerce platformen en implementeren deze met een agile projectaanpak.

De Nieuwe Zaak is BigCommerce Preferred PartnerBigCommerce
BigCommerce is een flexibel, open SaaS e-commerce platform zonder beperkingen. Met BigCommerce creëer je een robuuste en gepersonaliseerde online ervaring, zonder in te leveren op veiligheid, schaalbaarheid en stabiliteit.

VERDER MET BIGCOMMERCE

De Nieuwe Zaak is Intershop Gold PartnerIntershop
Intershop is een krachtig e-commerce platform dat ervoor gemaakt is om jouw B2B of B2C organisatie te digitaliseren. We zijn sinds 2016 Gold Partner en hebben 3 jaar op rij de meeste webshops in Intershop gebouwd.

VERDER MET INTERSHOP

De Nieuwe Zaak is Optimizely Silver PartnerOptimizely
Optimizely integreert relevante content, commerce en marketing met elkaar. Als Silver Partner van Optimizely weten onze experts precies hoe je e-commerce toepassingen kunt ontwikkelen met een excellente klantervaring.

VERDER MET OPTIMIZELY

One Front-end PWA

Klanten kopen steeds vaker via hun telefoon, wat mobile-first commerce ontzettend belangrijk maakt. Een gebruiksvriendelijke, mobile-first webshop app is arbeidsintensief om te maken en lastig aan te passen. De Nieuwe Zaak heeft daarom de One Front-end PWA ontwikkeld. Dat is een Progressive Web App met mobile native eigenschappen, die op elk Headless Commerce Platform of CMS aan te sluiten is.

Met de One Front-end PWA ben je wendbaar en kun je snel experimenten uitvoeren. Ook zijn nieuwe of aangepaste features en designs snel te realiseren. Denk bijvoorbeeld aan features voor een betere user experience en personalisatie. Je krijgt dus de functionaliteiten van een app, maar dan met de flexibiliteit, snelle ontwikkeltijden en lagere kosten van een website.

De One Front-end PWA is geoptimaliseerd per doelgroep, om zo de specifieke wensen, functionaliteiten en behoeftes van de klanten maximaal te kunnen benutten.

Lees meer

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Maak vrijblijvend een afspraak en we helpen je graag verder.
Neem contact op
Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste commerce nieuws!

© 2021 De Nieuwe Zaak