Techniek

De keuzes voor een omnichannel architectuur, een geschikt e-commerce platform en de bijbehorende koppelingen zijn bepalend voor jouw succes.

Het belang van techniek

Het succes van een webshop of omnichannel oplossing wordt voor een belangrijk deel bepaald door de technische keuzes. Is de architectuur schaalbaar, vervangbaar en open? Zorgt techniek voor versnelling of remt het juist jouw ambities? De Nieuwe Zaak beschikt over een omvangrijk en ervaren team architecten en ontwikkelaars die hier dagelijks mee bezig zijn.

Technisch ontwerp

Het technisch ontwerp is primair gericht op het integreren van commerce en content platformen met bestaande backoffice systemen. De Nieuwe Zaak beschrijft de technische specificaties van deze interfaces. In het technisch ontwerp wordt onder andere bepaald welke technieken we kiezen, of we middleware gebruiken, waar data opgeslagen wordt en hoe ingevoerde gegevens worden verwerkt.

Software pakketten

Door het beschikbare aanbod van volwassen e-commerce en omnichannel software oplossingen, is de noodzaak van veel maatwerk afgenomen. De Nieuwe Zaak helpt haar klanten bij het implementeren van de best passende softwarepakketten in de gekozen architectuur.

Tijdens de implementaties voorzien we het pakket van het juiste design, adviseren we over hosting en performance en verzorgen we de integratie met achterliggende systemen.

De Nieuwe Zaak verzorgt jouw implementatie van ecManager, Intershop, Episerver en InRiver.
Lees meer

Software ontwikkeling

Onze software ontwikkelaars werken in multidisciplinaire scrum teams. Door zij aan zij met ontwerpers en marketeers te werken, kunnen de wensen vanuit de business direct worden vertaald in een werkende oplossing. Het team werkt in moderne .Net en Java ontwikkelomgevingen en draagt zorg voor doordachte en onderhoudbare code. Door haar uitgebreide e-commerce ervaring kent het team het belang van de balans tussen time-to-market en stabiliteit.

Front-end ontwikkeling

Het realiseren van goede, snelle en moderne front-end code vereist echt vakmanschap. Hoewel dit tijd kost binnen het project, is het resultaat onmiskenbaar. Onze experts ontwikkelen daarom HTML5 en CSS3 code van topkwaliteit, die direct aan de door jou gekozen e-commerce software gekoppeld wordt.

Deze nieuwe HTML code moet geschikt zijn voor de smartphone, tablet en een desktop (ook wel responsive webdesign). Bij het omzetten van de grafische ontwerpen naar de HTML/CSS schil, wordt rekening gehouden met de eisen die devices, zoekmachines en moderne browsers hier aan stellen.

Integraties

De Nieuwe Zaak heeft in zijn bestaan veel ervaring opgedaan met integraties met een veelvoud van externe systemen.

Onze software ontwikkelaars zijn C#.NET (Microsoft) & Java gecertificeerd. Wij hebben naast platform implementaties zeer veel ervaring met het ontwikkelen van interfaces en verzorgen dagelijkse naadloze integraties met diverse backoffice (o.a. ERP, PIM, CRM, WMS, OMS) systemen, zoals SAP, Microsoft Dynamics, -AX, -Navision, UNIT4, Exact, Afas en InRiver.

Kortom, wij begrijpen als geen ander dat het e-commerce succes mede wordt bepaald door naadloze integraties.

Applicatiebeheer

Om de klantspecifieke inrichting te beheren heeft De Nieuwe Zaak een professionele e-commerce servicedesk waar ontwikkelaars en vormgevers met elkaar samenwerken. De servicedesk bevat daarmee alle kennis en disciplines van een full service bureau.

De servicedesk zorgt ervoor dat problemen snel worden verholpen en wijzigingen soepel worden doorgevoerd. Doordat we gebruik maken van proactieve monitoring zijn we in staat om problemen te voorkomen. Een wijziging kan een front-end, functionele of interface aanpassing zijn. Er wordt uitsluitend gewerkt met ervaren medewerkers die maar één doel voor ogen hebben; vragen zo goed mogelijk behandelen en jou te ontzorgen.

Bart de Vries

In zijn functie als teamlead Techniek draagt Bart de eindverantwoordelijkheid van het technisch team. Dat betekent dat hij zich in zijn dagelijkse werk bezig houdt met de technische doorontwikkeling van projecten.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Maak vrijblijvend een afspraak en we helpen je graag verder.
Neem contact op
Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste commerce nieuws!

© 2019 De Nieuwe Zaak