Winnen of verliezen met je B2B commerce platform?

Een schaalbaar en toekomstbestendig B2B commerce platform is het kloppend hart van je organisatie. Daarbij is een robuuste integratie met bijvoorbeeld ERP, PIM, CRM essentieel. Wij helpen bij het kiezen en implementeren van best in class commerce platformen.

Het belang van techniek

Het succes van een webshop of omnichannel oplossing wordt voor een belangrijk deel bepaald door de technische keuzes. Is de architectuur schaalbaar, vervangbaar en open? Zorgt techniek voor versnelling of remt het juist jouw ambities? De Nieuwe Zaak beschikt over een omvangrijk en ervaren team architecten en ontwikkelaars die hier dagelijks mee bezig zijn.

Ecommerce platformen

Door het beschikbare aanbod van volwassen e-commerce en omnichannel software oplossingen, is de noodzaak van veel maatwerk afgenomen. De Nieuwe Zaak helpt haar klanten bij het implementeren van de best passende softwarepakketten in de gekozen architectuur.

Tijdens de implementaties voorzien we het pakket van het juiste design, adviseren we over hosting en performance en verzorgen we de integratie met achterliggende systemen.

De Nieuwe Zaak verzorgt jouw implementatie van ecManager, Intershop, BigCommerce en Episerver.

Lees meer

One Front-end PWA

Klanten kopen steeds vaker via hun telefoon, wat mobile-first commerce ontzettend belangrijk maakt. Een gebruiksvriendelijke, mobile-first webshop app is arbeidsintensief om te maken en lastig aan te passen. De Nieuwe Zaak heeft daarom de One Front-end PWA ontwikkeld. Dat is een Progressive Web App met mobile native eigenschappen, die op elk Headless Commerce Platform of CMS aan te sluiten is.

Met de One Front-end PWA ben je wendbaar en kun je snel experimenten uitvoeren. Ook zijn nieuwe of aangepaste features en designs snel te realiseren. Denk bijvoorbeeld aan features voor een betere user experience en personalisatie. Je krijgt dus de functionaliteiten van een app, maar dan met de flexibiliteit, snelle ontwikkeltijden en lagere kosten van een website.

De One Front-end PWA is geoptimaliseerd per doelgroep, om zo de specifieke wensen, functionaliteiten en behoeftes van de klanten maximaal te kunnen benutten.

Lees meer

Bart de Vries

In zijn functie als teamlead Techniek draagt Bart
de eindverantwoordelijkheid van het technisch team.
Dat betekent dat hij zich in zijn dagelijkse werk
bezig houdt met de technische doorontwikkeling
van projecten.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Maak vrijblijvend een afspraak en we helpen je graag verder.
Neem contact op
Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste commerce nieuws!

© 2021 De Nieuwe Zaak