E-commerce partners

Bij De Nieuwe Zaak richten we ons 100% op de dingen waar we goed in zijn. Aanvullend werken we met ervaren partners, zodat we jou te allen tijde optimaal kunnen ondersteunen.

De Nieuwe Zaak is een geregistreerd business partner van branchevereniging Thuiswinkel.org. Hiermee behoren we tot de selecte groep leveranciers die zich een thuiswinkel organisatie ‘preferred supplier’ mogen noemen. We zijn dan ook trots dat we dit keurmerk mogen dragen!

Digital Marketing Professionals

Digital Marketing Professionals (DMP) zoekt, vindt en verbindt interim online marketeers en zet ze in op jouw werkvloer. Het is een joint venture van De Nieuwe Zaak en DPA Professionals, gericht op de inzet van plug and play marketeers met veranderkracht. De marketeers van Digital Marketing Professionals zijn beschikbaar voor de uitvoering van online marketing projecten, tijdelijke of langdurige vervanging wegens ziekte of zwangerschapsverlof en om nieuw talent te binden aan je organisatie.

Meer over DMP

Google

De Nieuwe Zaak is Google Analytics Certified Partner. Daarmee zijn we een marketingbedrijf dat het volste vertrouwen van Google heeft verdiend. Daarnaast werken we met door Google gecertificeerde experts. Dankzij deze nauwe samenwerking met Google zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Google and the Google logo are registered trademarks of Google Inc., used with permission.

Meer over Google

Haal 30% meer omzet uit je data

Verhoog conversie en klantloyaliteit door relevanter en data-driven te communiceren met je doelgroep. Zet nu de eerste stap om je digitale marketing een boost te geven met de voordelen van Datatrics en De Nieuwe Zaak.

Zo doen we het

CloudSuite

CloudSuite levert een schaalbaar B2B e-commerce platform waarmee groothandels & merkfabrikanten één of meerdere webshops kunnen optuigen die volledig zijn geïntegreerd met het achterliggende IT-landschap (ERP, PIM, etc.). Het platform wordt aangeboden als SaaS-oplossing en is ERP-onafhankelijk.

ecManager

ecManager is dé omnichannel e-commerce software en staat garant voor een succesvolle webshop. In samenwerking met de experts van De Nieuwe Zaak bedrijft ecManager constante doorontwikkeling. Zo sluit software altijd naadloos aan op jouw behoeften en haalt jou altijd het maximaal haalbare uit jouw webwinkel.

Meer over ecManager

CanopyDeploy

CanopyDeploy biedt e-mail marketing software voor professionele marketeers. Met de CanopyDeploy software ben je in staat om jouw e-mail campagnes te creëren, te beheren en te analyseren. Daarnaast kan CanopyDeploy automatisch waardevolle klantgegevens verzamelen en actualiseren, waardoor je in staat bent om elke boodschap individueel en relevant te maken op het juiste moment. En dat zorgt voor een hoge conversie!

Meer over CanopyDeploy

Intershop

Intershop staat voor innovatie en succes in e-commerce. Als pionier stimuleert en begeleidt Intershop sinds 1992 de ontwikkelingen in e-commerce en beschikt daardoor over ongeëvenaarde ervaring. Wereldwijd vertrouwen meer dan 500 organisaties op Intershop software in het behalen van hun omnichannel e-commerce ambities. De Nieuwe Zaak is Intershop Silver Partner en Partner of the Year 2016.

Meer over intershop

Fingerspitzengefühl

Fingerspitzengefühl is een full-service marketingbureau gericht op Nederlandse e-commerce ondernemingen die willen uitbreiden naar Duitsland. Ze begrijpt als geen ander hoe online marketing en customer service in Duitsland moeten worden aangepakt. Het team bestaat uit ervaren online specialisten die tot de absolute top in hun vakgebied horen.

Tweakwise

Tweakwise software helpt retailers het volledige potentieel uit het aanbod van online winkels te halen. Tweakwise verbetert namelijk het zoeken, filteren en navigeren op e-commerce platformen en daarnaast hebben retailers meer inzicht in deze processen. Hiermee kunnen retailers altijd optimaal inspelen op behoeften van klanten, waardoor omzet sterk verbeterd kan worden. De Nieuwe Zaak is Tweakwise Gold Partner.

Meer over Tweakwise

Partners

Naast de eerder genoemde toonaangevende partners werkt De Nieuwe Zaak
intensief samen met onder andere de volgende partijen:

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Maak vrijblijvend een afspraak en we helpen je graag verder.
Neem contact op
Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste commerce nieuws!