inRiver PIM

Ieder product vertelt een verhaal

PIM en De Nieuwe Zaak

In toenemende mate adviseren wij onze klanten om gebruik te maken van een PIM in combinatie met hun Commerce platform. Dit maakt het beheren van product informatie makkelijker en verhoogt de kwaliteit. We hebben bewust gekozen voor inRiver vanwege de goede balans in mogelijkheden, kosten, snelheid van de implementatie en de integratiemogelijkheden. Onze ervaren inRiver specialisten helpen u graag om de juiste stappen te zetten.

De Nieuwe Zaak is inRiver PIM partner of the year!

 

Lees er alles over in dit nieuwsbericht

Wat is een PIM?

Een PIM is een Product Information Management systeem, welke vooral nodig is als je centraal in je organisatie de content wilt beheren en distribueren.

Als e-commerce specialist adviseert De Nieuwe Zaak steeds vaker om een PIM-systeem te integreren. De Nieuwe Zaak is een inRiver solution partner. Dat betekent dat zij beschikt over gecertificeerde inRiver professionals met uitgebreide kennis van de implementatie van het inRiver PIM – van begin tot eind.

Over inRiver PIM

inRiver is marktleider op het gebied van Product Information Management (PIM) software. Met deze software stelt inRiver omnichannel organisaties in staat om complete én juiste product- en marketinginformatie te creëren, te beheren en te distribueren over alle kanalen. De software van inRiver is snel te implementeren en eenvoudig in gebruik.

Bekijk de website

inRiver helpt B2B en B2C professionals in omnichannel commerce om flexibel, schaalbaar en snel hun producten te kunnen verkopen in alle marketing & verkoopkanalen en in alle talen. Om online te kunnen inspireren en verkopen is het noodzakelijk om ieder detail van een product in jouw  webshop snel en gemakkelijk te kunnen aanpassen. inRiver en De Nieuwe Zaak maken dat mogelijk.

Wat inRiver jou biedt

 • Productinformatie van al jouw producten worden centraal beheerd vanuit één systeem;
 • Deze gegevens kunnen eenvoudig met diverse andere systemen worden uitgewisseld;
 • inRiver biedt deze mogelijkheid voor organisaties met een enorm product aanbod;
 • Met inRiver ben je in staat om een consistente klantervaring aan te bieden over verschillende kanalen.

Centraal content beheer
en distributie

InRiver PIM is uitermate geschikt om content, marketing en productinformatie op een efficiënte manier te beheren. Het productinformatie systeem van InRiver is te integreren met alle backoffice systemen, zodat je jouw content en distributie vanuit één systeem kunt controleren en aansturen. Door middel van de InRiver apps heb je overzicht in alle voor jou relevante informatie.

De voordelen van inRiver PIM

 • Best-of-breed oplossing: dit zorgt voor snelle implementatie en veel minder risico (op de kwaliteit en de uitloop van een project);
 • Door jouw productinformatie vanuit één bron richting uw verkoopkanalen te verspreiden, zorg je voor een fantastische klantervaring, omdat je producten in alle kanalen voorzien zijn van dezelfde nauwkeurige informatie;
 • inRiver PIM kan zeer eenvoudig worden gekoppeld met huidige en nieuwe bedrijfssystemen;
 • User-centric: inRiver is gebouwd voor (marketing en business) gebruikers;
 • Schaalbaar: inRiver kan klein worden geïmplementeerd en naar gelang de behoefte van jouw organisatie kan de oplossing worden uitgebreid;
 • Lage TCO: InRiver biedt een eerlijke prijs, maar kan een hele lage total cost of ownership bouwen omdat er geen (eindeloze) development voor nodig is om het systeem te draaien;
 • Workflow: Elke user kan rechten toegekend krijgen, waardoor deze alleen de voor hem -of haar bestemde producten beschikbaar krijgt. De verantwoordelijkheid, maar vooral het gemak om deze verantwoordelijkheid te pakken, neemt toe. Het InRiver dashboard, in combinatie met completeness levels maakt het gebruikers makkelijker om online doelen te stellen én te halen.
 • Door jouw productinformatie in inRiver PIM te organiseren, kan jouw organisatie de time-to-market en de time-to-shelf voor jouw producten versnellen.

Enkele inRiver projecten gerealiseerd door De Nieuwe Zaak

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste commerce nieuws!

© 2019 De Nieuwe Zaak