inRiver PIM

Ieder product vertelt een verhaal

De Nieuwe Zaak is inRiver PIM partner of the year!

 

Lees er alles over in dit nieuwsbericht

Wat is een PIM?

Een PIM is een Product Information Management systeem, welke vooral nodig is als je centraal in je organisatie de content wilt beheren en distribueren.

Als e-commerce specialist adviseert De Nieuwe Zaak steeds vaker om een PIM-systeem te integreren. De Nieuwe Zaak is een inRiver solution partner. Dat betekent dat zij beschikt over gecertificeerde inRiver professionals met uitgebreide kennis van de implementatie van het inRiver PIM - van begin tot eind.

Over inRiver PIM

inRiver is marktleider op het gebied van Product Information Management (PIM) software. Met deze software stelt inRiver omnichannel organisaties in staat om complete én juiste product- en marketinginformatie te creëren, te beheren en te distribueren over alle kanalen. De software van inRiver is snel te implementeren en eenvoudig in gebruik.

Bekijk de website

 

inRiver helpt B2B en B2C professionals in omnichannel commerce om flexibel, schaalbaar en snel hun producten te kunnen verkopen in alle marketing & verkoopkanalen en in alle talen. Om online te kunnen inspireren en verkopen is het noodzakelijk om ieder detail van een product in uw  webshop snel en gemakkelijk te kunnen aanpassen. inRiver en De Nieuwe Zaak maken dat mogelijk.

Wat inRiver u biedt

 • Productinformatie van al uw producten worden centraal beheerd vanuit één systeem;
 • Deze gegevens kunnen eenvoudig met diverse andere systemen worden uitgewisseld;
 • inRiver biedt deze mogelijkheid voor organisaties met een enorm product aanbod;
 • Met inRiver bent u in staat om een consistente klantervaring aan te bieden over verschillende kanalen.

Centraal content beheer
en distributie

InRiver PIM is uitermate geschikt om content, marketing en productinformatie op een efficiënte manier te beheren. Het productinformatie systeem van InRiver is te integreren met alle backoffice systemen, zodat u uw content en distributie vanuit één systeem kunt controleren en aansturen. Door middel van de InRiver apps heeft u overzicht in alle voor u relevante informatie.

De voordelen van inRiver PIM

 

 • Best-of-breed oplossing: dit zorgt voor snelle implementatie en veel minder risico (op de kwaliteit en de uitloop van een project);
 • Door uw productinformatie vanuit één bron richting uw verkoopkanalen te verspreiden, zorgt u voor een fantastische klantervaring, omdat uw producten in alle kanalen voorzien zijn van dezelfde nauwkeurige informatie;
 • inRiver PIM kan zeer eenvoudig worden gekoppeld met huidige en nieuwe bedrijfssystemen;
 • User-centric: inRiver is gebouwd voor (marketing en business) gebruikers;
 • Schaalbaar: inRiver kan klein worden geïmplementeerd en naar gelang de behoefte van uw organisatie kan de oplossing worden uitgebreid;

 

 • Lage TCO: InRiver biedt een eerlijke prijs, maar kan een hele lage total cost of ownership bouwen omdat er geen (eindeloze) development voor nodig is om het systeem te draaien;
 • Workflow: Elke user kan rechten toegekend krijgen, waardoor deze alleen de voor hem -of haar bestemde producten beschikbaar krijgt. De verantwoordelijkheid, maar vooral het gemak om deze verantwoordelijkheid te pakken, neemt toe. Het InRiver dashboard, in combinatie met completeness levels maakt het gebruikers makkelijker om online doelen te stellen én te halen.
 • Door uw productinformatie in inRiver PIM te organiseren, kan uw organisatie de time-to-market en de time-to-shelf voor uw producten versnellen.

Enkele inRiver projecten gerealiseerd door De Nieuwe Zaak

Daily Fresh Foodbody&fit

Meer weten over inRiver?

Maak vrijblijvend een afspraak en we helpen u graag verder.
Neem contact op
Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze wekelijkse e-commerce nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste e-commerce nieuws!

© 2017 De Nieuwe Zaak

Mis het niet...

Onze experts verzamelen wekelijks het laatste e-commerce nieuws voor u. Meld u nu aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Liever updates op uw tijdlijn? Volg dan De Nieuwe Zaak op: