Shopping Tomorrow Expertgroep

Next Level B2B E-Commerce

NEXT LEVEL B2B E-COMMERCE
PostNL & De Nieuwe Zaak zijn onderdeel van het Shopping Tomorrow programma. Een jaar lang wisselen we tijdens meerdere sessies en events, kennis en ervaring uit met 25 expertleden uit diverse B2B branches. We delen deze kennis graag met jullie! Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan in onze LinkedIn groep: Next Level B2B E-commerce!

Sessie #7

In de laatste sessie namen we het thema “Organisatie” onder de loep. Welke stappen moet je zetten in de organisatie om het hele bedrijf mee te krijgen en gezamenlijk te bouwen aan de digitale plannen? We praatten over e-commerce als integraal onderdeel van de organisatie. De blog over dit onderwerp lees je hier. Of bekijk de sfeerimpressie:

Sessie #6

Tijdens de zesde sessie bespraken we het thema “Data”. Hoe kun je data gebruiken om te groeien in e-commerce? En hoe kun je voorspellen welke klanten in de nabije toekomst weggaan (churn)? Inzicht in de factoren die hier invloed op hebben is onderdeel van een data-driven aanpak om je organisatie te laten groeien. De blog over dit onderwerp lees je hier. Of bekijk de sfeerimpressie:

Sessie #5

De vijfde sessie stond in het teken van “Branding & Marketing”. Wat is het belang van branding in je online B2B omgeving en hoe kun je dat doen? In eerste instantie een minder hot topic, omdat het voelt als een vanzelfsprekendheid en dat het in B2B minder van belang is dan bij B2C. Maar is dat wel zo terecht? De blog over dit onderwerp lees je hier. Of bekijk de sfeerimpressie:

Sessie #4

Tijdens de vierde sessie behandelden we het thema “Techniek”. Welke stappen moet je ondernemen om samen met IT organisatiedoelstellingen te behalen? Tijdens de sessie hebben we 5 stappen benoemd die hierin belangrijk zijn. De blog over dit onderwerp lees je hier. Of bekijk de sfeerimpressie:

Sessie #3
De derde sessie stond in het teken van “Klantinzicht”. Welke stappen kun je nemen om te komen tot een centraal klantbeeld? En hoe kun je daarin groeien? De blog over dit onderwerp lees je hier. Of bekijk de sfeerimpressie:

Sessie #2
De tweede sessie stond in het teken van scenarioplanning: Hoe shopt de B2B klant in 2025? Een kijkje in de toekomst om vervolgens de volgende sessies terug te gaan naar het ‘nu’. Een ontzettend inspirerende en leuke sessie met de groep. De blog lees je hier of bekijk de sfeerimpressie!

Kick off sessie #1
Inmiddels is de Kick off van het nieuwe onderzoeksjaar geweest. Een zeer geslaagde dag met inspirerende gastsprekers en tijd met onze expertgroep om uitgebreid kennis te maken. Ben je benieuwd naar sfeerimpressie van de kennismakingsmeeting? Bekijk dan het filmpje of lees de blog.

 

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste commerce nieuws!

© 2020 De Nieuwe Zaak