Shopping Tomorrow Expertgroep

Next Level B2B E-Commerce

NEXT LEVEL B2B E-COMMERCE
PostNL & De Nieuwe Zaak zijn onderdeel van het Shopping Tomorrow programma. Een jaar lang wisselen we tijdens meerdere sessies en events, kennis en ervaring uit met 25 expertleden uit diverse B2B branches. We delen deze kennis graag met jullie! Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan in onze LinkedIn groep: Next Level B2B E-commerce!

Sessie #3
De derde sessie stond in het teken van “Klantinzicht”. Welke stappen kun je nemen om te komen tot een centraal klantbeeld? En hoe kun je daarin groeien? De blog over dit onderwerp lees je hier. Of bekijk de sfeerimpressie:

 

Sessie #2
De tweede sessie stond in het teken van scenarioplanning: Hoe shopt de B2B klant in 2025? Een kijkje in de toekomst om vervolgens de volgende sessies terug te gaan naar het ‘nu’. Een ontzettend inspirerende en leuke sessie met de groep. De blog lees je hier of bekijk de sfeerimpressie!

Kick off sessie #1
Inmiddels is de Kick off van het nieuwe onderzoeksjaar geweest. Een zeer geslaagde dag met inspirerende gastsprekers en tijd met onze expertgroep om uitgebreid kennis te maken. Ben je benieuwd naar sfeerimpressie van de kennismakingsmeeting? Bekijk dan het filmpje of lees de blog.

 

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste commerce nieuws!

© 2020 De Nieuwe Zaak