De volgende stap zetten met handelsplatformen?

De Nieuwe Zaak en handelsplatformen

De wereld om ons heen verandert snel. Ook de manier van het verkopen van jouw producten. Denk hierbij eens aan handelsplatformen.  We kunnen niet meer om ze heen: Amazon, Bol.com, Coolblue en ga zo maar door. Handelsplatformen die groter en groter worden. Maar hoeveel invloed oefenen ze eigenlijk uit in de markt? En staat daarmee jouw eigen shop onder druk? En wat is ervoor nodig om aan te sluiten bij ‘de grote jongens’?

Meer weten over handelsplatformen?

Afgelopen april gaven wij een CATCH UP kennissessie met het thema handelsplatformen. Lees hieronder de blog en bekijk de sessie terug.

Handelsplatformen in de praktijk

Wij als De Nieuwe Zaak kunnen jou helpen met deze keuzes. Ben jij er aan toe de stap om handelsplatformen te gebruiken om zo je digital commerce strategie te ondersteunen? Bij De Nieuwe Zaak werken we met specialisten op het gebied van Handelsplatformen die je graag verder helpen. We bieden onze klanten ondersteuning op zowel technisch vlak als online marketing gebied, en zorgen voor een vlekkeloze integratie tussen deze twee. Wil je weten hoe we dat voor jou merk kunnen invullen? Naam dan gerust eens contact met ons op.

Neem contact op

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste commerce nieuws!

© 2020 De Nieuwe Zaak