Bedankt voor je interesse in onze CATCH UP over Handelsplatformen!

We hopen je voldoende inzicht te hebben gegeven in de mogelijkheden die handelsplatformen bieden. Wil je nog even rustig de informatie tot je nemen?

Download dan hiernaast de hele presentatie.

Sfeerimpressie van de dag

De kennissessie vonden we erg geslaagd. Het was een leuke interactieve middag met tevreden gasten. Bekijk hier de sfeerimpressie van de dag!

AVG/GDPR in de praktijk

Tijdens de CATCH UP vertelden we ook over onze vorige kennissessie op het gebied van de nieuwste privacy wetgeving. We hebben hierover alle mogelijke kennis verzameld. Zo kunnen we je klaarstomen voor wat er gaat veranderen. Met ons programma scannen we hoe je ervoor staat en waar nog niet aan voldaan is, welke nieuwe kansen er liggen en hoe je de juiste bewustwording kan creëren onder je medewerkers.
Lees alles over AVG

Handelsplatformen in de praktijk

Ben je toe aan de stap om handelsplatformen te gebruiken om zo je digital commerce strategie te ondersteunen? Bij De Nieuwe Zaak werken we met specialisten op het gebied van Handelsplatformen die je graag verder helpen. We bieden onze klanten ondersteuning op zowel technisch vlak als op online marketing gebied. En zorgen voor een vlekkeloze integratie tussen deze twee. Wil je weten hoe we dat voor jouw merk kunnen invullen? Neem dan gerust eens contact met ons op.
Neem contact op
Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste commerce nieuws!