Een webshop als mobiele app: de One Front-end Progressive Web App

Een webshop als mobiele app: de One Front-end Progressive Web App

•  10 juni 2020

Geef jouw webshop de functionaliteiten van een app, maar dan met de lage kosten, snelheid en flexibiliteit van een website.

Wat is de One Front-end Progressive Web App?

Klanten kopen steeds vaker via hun telefoon, zowel consumenten als bedrijven. Daarom is het hebben van een mobile first webshop ontzettend belangrijk. Zo krijgt jouw klant een betere ervaring, maar presteert jouw gebruiksvriendelijke webshop ook een stuk beter in Google. Het nadeel van zo’n mobile first webshop is dat het bouwen en onderhouden ervan arbeidsintensief is.

Ook verandert front-end technologie ontzettend snel, maar zijn back-end en front-end vaak gesloten en hebben ze geïntegreerde oplossingen. Dit betekent dat beide aspecten een stuk minder flexibel zijn en dat je nieuwe toepassingen vaak niet meteen kunt benutten. Zo spring je niet op tijd in op de snel veranderende behoeften van je doelgroep. En dat is zonde!

Hoe je dit kunt oplossen is met de One Front-end PWA (Progressive Web App). Een PWA is een normale website, maar dan met de functionaliteiten van een app. Denk aan offline gebruik, visuele aanpassing op elk apparaat en het inzetten van push-notificaties.

Wat kun je met de One Front-end PWA?

Met de One Front-end Progressive Web App is je webshop flexibel, snel aan te passen en presteer je webshop beter in de ranking van Google. Ook zijn nieuwe of aangepaste features en designs snel te realiseren. Denk bijvoorbeeld aan features voor een betere user experience en personalisatie. Je krijgt dus de functionaliteiten van een app, maar dan met de flexibiliteit, snelle ontwikkeltijden en lagere kosten van een website. En deze eenvoudig aanpasbare Progressive Web App Storefront kun je op elk Headless Commerce platform of CMS aansluiten!

Waarom kiezen voor de One Front-end PWA?

One Front-end PWA is geoptimaliseerd per doelgroep. Iedere markt heeft zijn specifieke wensen, functionaliteiten en bijbehorende klantreizen. Daarom is de  One Front-end PWA er in een aantal varianten, elk met hun eigen start configuratie en bewezen feature sets. De kracht van iedere variant van de One Front-end PWA is:

1. Flexibel en snel: de functionaliteiten van een app, met de flexibiliteit en snelle ontwikkeling van een website.
  2. Voordelig: 10-25% goedkoper in de initiële- en doorontwikkeling dan concurrerende platforms.
  3. High Performance: hogere Google SEO ranking, betere klantervaring en meer conversie en bestellingen door de snellere storefront performance.
  4. CRO & SEO geoptimaliseerd: geïntegreerde optimalisatie zorgt voor betere conversie en optimale aansluiting bij je doelgroep.

Meer weten over de One Front-end PWA?

Wil je ontdekken welke versie van de One Front-end PWA het beste bij jou past? Vraag dan geheel vrijblijvend een demo aan!

Vraag een demo aan

Auteur

Lorena Voskamp is Content Specialist. Binnen De Nieuwe Zaak houdt zij zich bezig met corporate content.

Meld je aan voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste commerce nieuws!

© 2020 De Nieuwe Zaak