MT1000: De Nieuwe Zaak 3e beste internetbureau van Nederland!

MT1000: De Nieuwe Zaak 3e beste internetbureau van Nederland!

  •  17 december 2020

Op donderdag 17 december valt ‘ie weer op de mat; de MT1000. Deze speciale uitgave bevat de uitkomsten van het grootste onderzoek naar de kwaliteit en waardering van zakelijke dienstverleners. Met gepaste trots kunnen we melden dat we ook dit jaar door respondenten zijn verkozen tot 3e beste internetbureau van Nederland!

Het onderzoek van MT1000

Al meer dan 15 jaar doet MT (voorheen Management Team) onderzoek onder zakelijke beslissers naar hun ervaring met en waardering van zakelijke dienstverleners. Jaarlijks werden de uitkomsten van dit onderzoek gepubliceerd in de categorieën MT Digital (digitale dienstverleners), MT Finance (financiële dienstverleners) en MT 100 (consultants en zakelijke dienstverleners). Sinds 2017 zijn deze onderzoeken samengevoegd tot de MT1000.

Kwaliteit en klanttevredenheid

De respondenten worden gevraagd deze dienstverleners, waar ze tenminste de laatste drie jaar zakelijk contact mee hebben gehad, te waarderen op drie aspecten uit het model van Treacy & Wiersema: Klantgerichtheid, Productleiderschap en Kwaliteit van uitvoering. Daarnaast werd de Net Promotor Score-vraag gesteld: “Hoe waarschijnlijk is het dat u deze dienstverlener zou aanbevelen aan een vriend of collega?”. De MT1000 publiceert rankings op elk van drie aspecten, de NPS-score en een overall ranking.

In de categorie “Internetbureaus” heeft De Nieuwe Zaak dit jaar de volgende scores behaald:

–           Op Klantgerichtheid – de 3e plaats

–           Op Productleiderschap – de 4e plaats

–           Op Excellente uitvoering – de 3e plaats

–           Op NPS – de 3e plaats

–           Overall – de 3e plaats

Uiteraard zijn we zeer blij met deze scores. Het is voor ons het bewijs dat onze focus op kwaliteit en klanttevredenheid gezien, ervaren en gewaardeerd wordt. Het is een mooie bekroning op ons werk dat we al 15 jaar met veel plezier en passie doen.

Ben je op zoek naar een bewezen partner in digitale transformaties en wil je zelf ervaren waarom wij zo hoog scoren op klantgerichtheid, productleiderschap en kwaliteit van uitvoering? Neem dan contact op met Richard Walsh!

Auteur

Mirle is marketing & communicatie medewerker bij De Nieuwe Zaak. Binnen De Nieuwe zaak houdt zij zich bezig met de ontwikkeling van corporate marketing en communicatie uitingen, leadgeneratie en events.
Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste commerce nieuws!