Het belang van online visibility binnen de complete funnel

Het belang van online visibility binnen de complete funnel

  •  26 mei 2016

De opkomst en verdere groei van online bezorgt grote retailers heel wat hoofdbrekens. De customer journey wordt dynamischer, mobile neemt een steeds prominentere rol in en verdienmodellen gaan compleet op de schop. Bekende ketens als V&D, BAS Group & Schoenenreus hebben de boot gemist en wisten de voortdurend kanaalswitchende consument niet afdoende te faciliteren. Deze hedendaagse consument is volledig in control. Een kanaal overstijgende en consistente benadering en merkbeleving is daarom essentieel. Als onderdeel van een complete marketingstrategie is online en dan met name mobile één van de kanalen die de koppeling maakt tussen clicks and bricks.aablog header1

Visibility, zowel online als offline, speelt een belangrijke rol in een omnichannel strategie waarin de consument geen kanalen meer ervaart maar één organisatie. De smartphone verbindt hierin de offline en online wereld. Hoe zorg je ervoor dat je traffic genereert naar de website, in store visits stimuleert alsmede zichtbaar bent op social? Kortom, wat is het belang van visibility binnen de complete funnel?

Lees het hele artikel op Marketingfacts

Auteur

Sander is Online Advertising Consultant. Binnen De Nieuwe Zaak houdt hij zich bezig met de inzet en optimalisatie van SEA, Display Advertising, Affiliate Marketing en Social Advertising voor optimaal rendement uit het marketing budget.
Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste commerce nieuws!

© 2020 De Nieuwe Zaak