De Nieuwe Zaak start CATCH UP

De Nieuwe Zaak start CATCH UP

Merlinde Blei   •  19 juli 2017

CATCH UP = specialisten van De Nieuwe Zaak die je bijpraten
Specialisten bij De Nieuwe Zaak dagen zichzelf en hun collega’s constant uit om op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied. Deze kennis wordt vaak gebruikt voor het bedienen van onze opdrachtgevers, maar toch blijft sommige kennis in hoofden vastzitten. Onder het credo “delen is vermenigvuldigen” willen we deze kennis delen met onze klanten, retailers, groothandels en A-merken.

CATCH UP = regelmatig kennis delen op verschillende manieren
Ieder kwartaal wordt er een kennissessie gehouden en iedere sessie staat in het teken van een specifiek onderwerp of thema. De kennissessie Data, welke eerder dit jaar een succes was, smaakte naar meer. In de kennissessie Data werden de uitdagingen van klanten op het gebied van data besproken en als vanzelf kwam er een levendige discussie op gang. Dit gaf een goed gevoel en daarom stellen we dit ook als doel voor de toekomstige CATCH UP kennissessies.

CATCH UP = voor iedereen die met Digital Commerce te maken heeft
De CATCH UP kennissessies zijn bedoeld voor onze klanten, retailers, groothandels en A-merken. De sessies zijn gericht op kleine groepen en daarmee ook op interactie; tijdens de sessies gaan we echt in op de uitdagingen die binnen de participerende bedrijven spelen, op wat zij vragen en wat zij willen weten of leren aan de hand van praktische cases. Op deze manier ben je in korte tijd tóch up-to-date over relevante onderwerpen en thema’s.

Schrijf je nu gratis in!
Dit jaar vinden er nog twee CATCH UP kennissessies plaats. De eerste sessie is gericht op het thema ‘See, Think, Do, Care’ en vindt plaats op 28 september op het hoofdkantoor van Google kantoor in Amsterdam. Vanaf vandaag kun je je inschrijven! Let op: er is een beperkt aantal plekken beschikbaar voor deze dag, dus wees er snel bij!

Merlinde is Marketeer. Binnen De Nieuwe Zaak houdt zij zich bezig met de ontwikkeling en ondersteuning van alle corporate marketing- en communicatie uitingen.
Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste commerce nieuws!

© 2018 De Nieuwe Zaak