De Nieuwe Zaak in Emerce 100: de beste bedrijven in e-business 2020

De Nieuwe Zaak in Emerce 100: de beste bedrijven in e-business 2020

  •  7 april 2020

Op dinsdag 7 april publiceerde Emerce haar jaarlijkse Emerce 100. In dit imago onderzoek onder de beslissers uit de online industrie worden de beste e-business bedrijven van Nederland op een rij gezet, en gewaardeerd met een passende beoordeling. De e-business bedrijven die zijn onderzocht, zijn verdeeld over tientallen categorieën. De Nieuwe Zaak valt in de categorie E-commerce bureaus.

Ook dit jaar is De Nieuwe Zaak waardevol beoordeeld, en wel met 4,5 sterren. Dit is een prestatie waar we erg trots op zijn. Zeker gezien het gestegen aantal bedrijven dat meegenomen is in het onderzoek.

Jurriën Kerstholt (directeur): “In 2010 is De Nieuwe Zaak voor het eerst opgenomen in de Emerce 100. Sindsdien zijn we elk jaar vertegenwoordigd in de categorie e-commerce. Voor ons het bewijs dat onze klanten ons jaar na jaar weten te waarderen. Het aantal concurrenten/collega’s in deze categorie varieert, evenals het type bedrijf in de lijst. De Nieuwe Zaak is de stabiele, ervaren en betrouwbare partner. En dat willen we graag zo houden.”

Johan Keurentjes (directeur): “Onze focus op de eindklant is bij onze klanten in de retail en groothandel zeer succesvol gebleken. We voorzien zeker in deze Corona-tijd een versnelling in de digitalisering van de traditionele B2B ondernemingen en een toenemende vraag naar onze oplossingen. Eerlijk gezegd kunnen we niet wachten tot deze crisis voorbij is en we aan de slag kunnen met nog meer tevreden klanten. Onze bestaande klanten danken we voor hun vertrouwen en waardering en onze collega’s voor hun onverminderde inzet tijdens deze lastige periode.”

Auteur

Mirle is marketing & communicatie medewerker bij De Nieuwe Zaak. Binnen De Nieuwe zaak houdt zij zich bezig met de ontwikkeling van corporate marketing en communicatie uitingen, leadgeneratie en events.
Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste commerce nieuws!