De Nieuwe Zaak krijgt predicaat Excellent van e-Academy

De Nieuwe Zaak krijgt predicaat Excellent van e-Academy

  •  20 september 2018

Predicaat Excellent De Nieuwe Zaak 2018

De opleiding Digital Marketing Professional van De Nieuwe Zaak is voor het derde jaar op rij gecertificeerd door de e-Academy van thuiswinkel.org. In 2018 jaar is opnieuw een aantal specialisten van De Nieuwe Zaak getraind in didactische vaardigheden door Hogeschool Windesheim.

In de opleiding wordt naast Marketing Strategie en een goed basis begrip van techniek aandacht besteed aan alle onderdelen van digitale marketing: SEO, content, social media, conversie optimalisatie, Analytics, data, advertising en e-mail. In samenwerking met ICT-Recht wordt ook aandacht besteed aan de AVG en andere privacy onderwerpen.

Naast het certificaat kreeg De Nieuwe Zaak voor het tweede jaar het predicaat excellent toegekend. De Nieuwe Zaak werkt dagelijks  aan de  groei en ontwikkeling van haar medewerkers en klanten. Dit zie je terug in de opleiding die zich blijft ontwikkelen en daardoor aansluit bij de behoeften van de markt.

Lees in dit artikel meer over de certificering.

Auteur

Mirle is marketing & communicatie medewerker bij De Nieuwe Zaak. Binnen De Nieuwe zaak houdt zij zich bezig met de ontwikkeling van corporate marketing en communicatie uitingen, leadgeneratie en events.
Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste commerce nieuws!

© 2019 De Nieuwe Zaak