Herdenkingspenning Songfestival wordt collector’s item

Herdenkingspenning Songfestival wordt collector’s item

  •  30 maart 2020

Door de gevolgen van het Coronavirus is het Eurovisie Songfestival helaas uitgesteld naar 2021. De herdenkingspenning voor dit evenement is reeds geslagen door onze klant Koninklijke Nederlandse Munt (KNM) en blijkt enorm in trek. Er ontstaat een forse run op de penning door verzamelaars. KNM constateert: “Het wordt een collector’s item!”

De Koninklijke Nederlandse Munt meldt dat de productie en de levering van de herdenkingspenning gewoon doorgaat, ook al is het Songfestival inmiddels geannuleerd en verplaatst naar volgend jaar. Het is verrassend dat het product zo goed loopt en KNM is blij dat de crisis hun verkoop niet in de weg staat. Waarschijnlijk speelt het mee dat de penning een bijzonder ontwerp heeft. “Een van de beste conceptuele ontwerpen ooit”, aldus Bert van Ravenswaaij (verantwoordelijk voor Marketing & Sales bij KNM).

Mooi om te zien dat KNM zelfs in de meest onzekere tijd succesvol weet te zijn!

Benieuwd naar de Eurovisie Songfestival penningen? Bekijk en bestel de uitgiften hier!

Auteur

Mirle is marketing & communicatie medewerker bij De Nieuwe Zaak. Binnen De Nieuwe zaak houdt zij zich bezig met de ontwikkeling van corporate marketing en communicatie uitingen, leadgeneratie en events.
Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste commerce nieuws!