Leren als de school dicht is

Leren als de school dicht is

  •  16 maart 2020

Met z’n allen zitten we momenteel in een onwerkelijk situatie. Om zoveel mogelijk Corona leed te voorkomen, zijn hele sectoren dicht, werken mensen waar mogelijk thuis en zijn scholen maar liefst drie weken gesloten.

De digitale wereld speelt in deze bijzondere situatie een belangrijke rol. Niet alleen vanwege communicatie op afstand maar ook om eten en spullen te kunnen blijven kopen en om allerlei processen draaiende te houden. Zo speelt onze klant Heutink momenteel een belangrijke rol bij het thuis leren nu de scholen dicht zijn.

Op de website heutinkvoorthuis.nl biedt het bedrijf, dat onder andere leermiddelen voor scholen levert, allerlei tips en leermiddelen om samen met je kinderen thuis verder te kunnen leren.

Hoe maak je een dagplanning voor thuis? Hoe kun je spelenderwijs thuis leren stimuleren? Wat zijn leerzame apps voor op de telefoon of tablet? Of ga samen koken en bakken oftewel, real-life rekenen in de keuken. Doe en ontdek en download gratis twaalf super simpele proefjes voor thuis.

Meer weten wat je thuis voor en met je kind kunt doen? Kijk op www.heutinkvoorthuis.nl.

Auteur

Mirle is marketing & communicatie medewerker bij De Nieuwe Zaak. Binnen De Nieuwe zaak houdt zij zich bezig met de ontwikkeling van corporate marketing en communicatie uitingen, leadgeneratie en events.
Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste commerce nieuws!

© 2020 De Nieuwe Zaak