Nieuw platform voor Raven!

Nieuw platform voor Raven!

  •  15 juli 2020

Al jaren is onze partner Raven een succesvolle speler in de hengelsportbranche. Met fysieke winkels in Nederland en een webshop weet de Nederlandse, maar ook de Tsjechische en Poolse visliefhebber Raven goed te vinden. Maar: Raven is nog niet klaar. Het doel is om in heel Europa visliefhebbers te voorzien van de juiste producten – volledig digitaal. Maar: hoe pak je dat aan? Hoe zorg je voor deze groei met een efficiënt platform voor inspiratie, content en order? En hoe maak je het logistieke en administratieve proces optimaal?

Na een platform analyse hebben we gezamenlijk besloten om ecManager in te zetten. Dit platform faciliteert de webshops in ieder land waar Raven actief is. Zo kan Raven super efficiënt zijn in productvoorraad, orders en klantprocessen. Tegelijkertijd zijn we flexibel per land, zodat content en assortiment zodanig gepresenteerd kunnen worden dat het aansluit bij de doelgroepen per land. Het geheel is cloud gebaseerd, dus kan het platform meegroeien en opschalen waar nodig.

We hebben voor het platform een volledig nieuwe look en feel ontworpen die aansluit bij de volgende stap die Raven maakt in de Europese markt. Met deze frisse start in de Franse, Tsjechische en Poolse markt zet Raven mooie stappen om de Europese markt te veroveren!

Benieuwd naar het nieuwe platform? Bekijk het hier!

Wil jij ook jouw webshop naar het volgende niveau tillen? Neem dan contact met ons op!

Contact opnemen

Auteur

Als Content Specialist houdt Lorena zich binnen De Nieuwe Zaak bezig met het maken en verspreiden van content van De Nieuwe Zaak.
Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste commerce nieuws!