Leefstijlplatform Actify.nl is live!

Leefstijlplatform Actify.nl is live!

Rianne Bark-Lunenborg   •  10 oktober 2016

Actify.nl is live!

Vorige week is het nieuwe online leefstijlplatform actify.nl live gegaan. Dit platform is een initiatief van Zilveren Kruis en heeft als doel om klanten van de verzekeraar op een laagdrempelige manier gezonder te laten leven. Het platform is vormgegeven en gebouwd in samenwerking met De Nieuwe Zaak.

Actify bestaat uit een algemene website en een webshop die beide zijn gebouwd met ecManager. Gebruikers van Actify kunnen punten sparen, waarmee zij in de webshop producten met korting kunnen kopen. Daarnaast heeft De Nieuwe Zaak zorggedragen voor een koppeling tussen het platform en verschillende fit-apps en gadgets, zoals Runkeeper, fitbit en Garmin. Alle activiteiten worden opgeslagen in een database (NoSQL) die op Microsoft Azure draait. Om alle data uit het platform goed te kunnen verzamelen en te kunnen gebruiken in Actify hebben wij ook een API geleverd.

Vanaf de livegang ondersteunt De Nieuwe Zaak Actify met onze online marketingdiensten, waaronder e-mail, SEO en SEA. Het team van Actify kan hun belangrijkste KPI’s monitoren met het dashboard dat ons Data Driven Commerce Team heeft gebouwd in Tableau.

Bekijk het resultaat op actify.nl.

Rianne is Marketing Manager. Binnen De Nieuwe Zaak is zij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van corporate marketing- en communicatie uitingen, leadgeneratie en events. Daarnaast werkt ze multidisciplinair samen met verschillende teams om samen tot optimale resultaten te komen en De Nieuwe Zaak op de kaart te zetten.
Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste commerce nieuws!

© 2018 De Nieuwe Zaak