Almedo op weg naar een nieuwe online shop

Jurriën Kerstholt   •  22 mei 2012

Almedo uit Drachten is een specialist in de verkoop van onderdelen voor laptops. In 2012 wil Almedo een compleet nieuwe webwinkel lanceren om zo nog beter in te spelen op de specifieke wensen en eisen van haar doelgroep. Dat betekent dat er zowel op functioneel als design- en interactie vlak moderne en nieuwe elementen worden doorgevoerd en getest. De Nieuwe Zaak is gekozen als eCommerce parter.

De volgende in de ontwikkeling van Almedo
Jaap de Boer van Almedo: “We hebben de afgelopen jaren hard gewerkt om ons assortiment in basis op orde te krijgen en er voor te zorgen dat klanten de producten eenvoudig konden vinden in onze webshop. We zien dat we hiermee onze klant tevreden kunnen stellen en het biedt een goede basis voor de volgende stappen. Onder andere meer assortiment en bredere dienstverlening, allemaal zaken die we in een nieuwe shop perfect kwijt willen kunnen. Dit in combinatie met onze klantgerichte aanpak moet ons helpen de komende jaren nog verder te groeien. Maar eigenlijk vertel ik nu al veel te veel…“

De Nieuwe Zaak als strategische partner
Almedo heeft er voor gekozen om samen te werken met De Nieuwe Zaak. Nogmaals Jaap de Boer: “De keuze voor De Nieuwe Zaak is voor ons eenvoudig. Ze hebben zich al ruimschoots bewezen in het eCommerce vak en ze kunnen ons naar het volgende niveau brengen. Ze helpen ons bij het maken van de juiste keuzes en het stellen van prioriteiten, ook als we kijken naar hoe we om moeten gaan met ons ERP systeem. Voor ons de ideale partij om nu en in de toekomst nauw mee samen te werken. Jurriën Kerstholt van De Nieuwe Zaak beaamt dit: “Almedo begeeft zich in een markt waar de komende jaren nog veel meer volume gaat ontstaan. Van die ruimte kan Almedo ook gaan profiteren, maar dan is een volgende stap zeker noodzakelijk. Daar helpen we graag bij”.

Deel dit artikel:
Jurrien Kerstholt is partner en mede oprichter van De Nieuwe Zaak. Binnen de directie is hij verantwoordelijk voor marketing en sales, plus het ontwikkelen van succesvolle e-commerce strategieën en omnichannel transities.
Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze wekelijkse e-commerce nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste e-commerce nieuws!

© 2017 De Nieuwe Zaak