Google beloont De Nieuwe Zaak met Premier Partner-status

Google beloont De Nieuwe Zaak met Premier Partner-status

  •  17 augustus 2016

Als onderdeel van onze uitgebreide full-service-dienstverlening helpt De Nieuwe Zaak haar klanten al jaren succesvol met de inzet van diverse Google-diensten. Wij waren dan ook al officieel Google Partner, maar wij zijn er trots op dat wij ons sinds kort Premier Google Partner mogen noemen. Google hanteert de Premier Partner-status voor toonaangevende bureaus die voldoen aan aanvullende certificerings- en prestatievereisten.

premier-google-partner-RGB-search-mobile-dispGoogle heeft ons erkend met de bedrijfsspecialisaties Search Advertising, Mobile Advertising en Display Advertising. Daarnaast heeft De Nieuwe Zaak expertise op alle online marketingdisciplines en zijn diverse collega’s door Google gecertificeerd voor Analytics, Video Advertising en Google Shopping.

Als u meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en ontdek zelf waarom Google ons de Premier Google Partner-status heeft toegekend.

Auteur

Rianne is Marketing Manager. Binnen De Nieuwe Zaak is zij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van corporate marketing- en communicatie uitingen, leadgeneratie en events. Daarnaast werkt ze multidisciplinair samen met verschillende teams om samen tot optimale resultaten te komen en De Nieuwe Zaak op de kaart te zetten.
Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste commerce nieuws!

© 2019 De Nieuwe Zaak