De Nieuwe Zaak Retail stopt met NEEMA

De Nieuwe Zaak Retail stopt met NEEMA

  •  10 december 2012

Per 1 december heeft De Nieuwe Zaak Retail besloten om zich terug te trekken uit het NEEMA project. Samen met het team van NEEMA is een webwinkel ontworpen en gebouwd waarin assortiment voor een christelijke doelgroep werd verkocht. Boeken, films, muziek en meer zijn ondergebracht in de webwinkel, beheerd via ecManager webwinkel software en gekoppeld aan een fulfillment organisatie. Deze samenwerking is nu beëindigd.

Op de site van Twinkle Magazine zegt Johan Keurentjes, directeur van De Nieuwe Zaak Retail: “NEEMA kwam onvoldoende toe aan de ontwikkeling van de webwinkel. Hun inspanningen werden verdeeld over verschillende activiteiten en dus ontbrak het feitelijk aan een team voor de webshop. Het is nog steeds wel een mooie niche denk ik, maar marktkennis alleen is niet genoeg. In overleg hebben we besloten niet verder te gaan met de webwinkel en ons op andere dingen te richten.

Het klantenbestand van NEEMA is overgenomen door Gospel.nl. We wensen deze organisatie veel succes met de doorstart van het initiatief.

Auteur

Jurrien Kerstholt is partner en mede oprichter van De Nieuwe Zaak. Binnen de directie is hij verantwoordelijk voor marketing en sales, plus het ontwikkelen van succesvolle e-commerce strategieën en omnichannel transities.
Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste commerce nieuws!