DNZ op de eCommerce dagen

Jurriën Kerstholt   •  22 maart 2011

Op 19 en 20 april vinden in de Utrechtse Jaarbeurs de eCommerce dagen plaats. De eCommerce Dagen zijn dé gelegenheid om kennis te maken met nieuwe leveranciers, nieuwe producten en diensten en om kennis en ervaringen uit te wisselen met vakgenoten.

De Nieuwe Zaak is op een drietal vlakken vertegenwoordigd op de beurs. Ten eerste verzorgen we zogenaamde Quick Scans voor online retailers. Heeft u een webwinkel en bent u op zoek naar verbetermogelijkheden op het vlak van conversie en orderwaarde, schrijft u zich dan snel in. In een sessie van 45 minuten beoordelen wij uw webshop en zoeken daarbij concreet naar kansen om deze te optimaliseren. Meer details over de quick scans worden verspreid door de organisatie van de eCommerce dagen.

Aanvullend wordt door Marco Merkx en Eva Koppers van Miss Etam gesproken over Cross Channel Retail. Luister naar hun interessante verhaal over het tot stand komen van de nieuwe Miss Etam webwinkel. Vanuit De Nieuwe Zaak zijn we nauw betrokken bij dit project.

En als derde heeft De Nieuwe Zaak ook haar eigen plekje op de beurs. Bezoek ons op stand A072 (zie onder) om even rustig kennis te maken of bij te praten. We vertellen graag over onze ervaringen met het ontwerpen, bouwen en verbeteren van webwinkels. Via deze link kunt u online kaarten bestellen zodat u circa één week voor aanvang uw toegangsbadge per post ontvangt.

Jurrien Kerstholt is partner en mede oprichter van De Nieuwe Zaak. Binnen de directie is hij verantwoordelijk voor marketing en sales, plus het ontwikkelen van succesvolle e-commerce strategieën en omnichannel transities.
Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze wekelijkse e-commerce nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste e-commerce nieuws!

© 2017 De Nieuwe Zaak