De Nieuwe Zaak is Gold Partner van Intershop!

De Nieuwe Zaak is Gold Partner van Intershop!

  •  6 juli 2017

Naast de Partner of the Year award heeft Intershop De Nieuwe Zaak nu ook benoemd tot Gold Partner!

Drie jaar geleden hebben we vanuit De Nieuwe Zaak de keuze gemaakt om Intershop toe te voegen aan het aanbod van e-commerce platformen die voor onze klanten worden ingezet. Met Intershop bedienen we met name groothandels, maar er zijn ook projecten waarvoor we Intershop als e-commerce platform voor een andere doelgroep inzetten. Sinds de opname van Intershop in het aanbod van diensten van De Nieuwe Zaak is er flink geïnvesteerd in productkennis, productontwikkeling en branche specifieke kennis en dat heeft geleid tot de succesvolle afronding van een aantal hele mooie projecten, zoals Stiho en Coop Supermarkten. Vorig jaar beloonde Intershop deze ontwikkelingen al met een Silver status en dit jaar hebben we zelfs de Gold status weten te behalen.

René Verspuij van Intershop: “In de afgelopen jaren heeft De Nieuwe Zaak ons aangenaam verrast met de manier waarop ze omgaat met Intershop projecten. Door allereerst vanuit de klant te denken en multidisciplinair te werken, maar daarnaast ook door echt inhoudelijke expertise in een project te stoppen, ontstaan er webshops die impact hebben en die hun beoogde e-commerce ambities realiseren”.

Auteur

Rianne is Marketing Manager. Binnen De Nieuwe Zaak is zij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van corporate marketing- en communicatie uitingen, leadgeneratie en events. Daarnaast werkt ze multidisciplinair samen met verschillende teams om samen tot optimale resultaten te komen en De Nieuwe Zaak op de kaart te zetten.
Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste commerce nieuws!

© 2019 De Nieuwe Zaak