inRiver PIM partner of the year

inRiver PIM partner of the year

  •  4 mei 2016

Tijdens het drukbezochte PIMpoint event in Malmö, is De Nieuwe Zaak gekozen tot inRiver Partner of the Year. Een enorm compliment voor onze inspanningen om deze PIM oplossing te omarmen. Uit handen van Niclas Mollin, CEO van inRiver en Luke Theissling, Client Services Manager van inRiver, hebben Peter van Noord en Jurriën Kerstholt, oprichters van De Nieuwe Zaak het certificaat ontvangen.

inriver1a

De onderbouwing vanuit inRiver is als volgt: “The inRiver Partner of the Year in the Benelux has shown a very professional and truly commercial approach that is setting the stage for a partnership that grows with time and becomes even more meaningful and valuable for the Benelux market. With tight competition from the growing Benelux partner community, the partner has proven true commitment to inRiver by teaming up with solid backing during a number of complex and challenging projects.”
Jurriën Kerstholt van De Nieuwe Zaak: “We zien een toenemende behoefte bij onze klanten om hun productinformatie professioneel te beheren in een geschikt PIM. Na onze keuze voor inRiver PIM hebben we een team opgeleid dat aan de slag is gegaan met PIM projecten voor onder meer Daily Fresh Food en Body & Fit. De mogelijkheden van inRiver PIM sluiten naadloos aan bij onze e-commerce implementaties met bijvoorbeeld Intershop of ecManager. Het winnen van de award is één van de bewijzen dat we op de goede weg zijn!”

Een impressie van de uitreiking tijdens PIMpoint:

inriver2
inriver3
Inriver4

Auteur

Rianne is Marketing Manager. Binnen De Nieuwe Zaak is zij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van corporate marketing- en communicatie uitingen, leadgeneratie en events. Daarnaast werkt ze multidisciplinair samen met verschillende teams om samen tot optimale resultaten te komen en De Nieuwe Zaak op de kaart te zetten.
Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste commerce nieuws!

© 2019 De Nieuwe Zaak