Live: TEZET Season & Business Gifts

Jurriën Kerstholt   •  24 augustus 2011

Deze week is de volledig vernieuwde webwinkel van TEZET geopend. TEZET is al 12,5 jaar actief en creatief met seizoens- en relatiegeschenken en richt zich met name op de thema’s Sinterklaas, Pasen, Kerst en Zomer. TEZET stelt al haar gifts zelf samen en heeft daarom een uniek assortiment, en altijd alles op voorraad.

In de afgelopen maanden hebben TEZET en De Nieuwe Zaak intensief samengewerkt aan de webwinkel. Het design, de functionaliteiten en de e-Commerce software zijn compleet vernieuwd en helemaal klaar voor de ambitieuze plannen van TEZET. Precies op het moment dat TEZET de eerste catalogi voor Sinterklaas verstuurt, kunnen die artikelen ook online worden besteld. We zien volop kansen om de webwinkel succesvol te maken en blijven TEZET ondersteunen met uitgebreide online marketing campagnes. Daarbij zoeken we continu naar manieren om de conversie en online omzet te vergroten.

Kijk snel op de TEZET site of lees meer over dit project bij /werk.

Jurrien Kerstholt is partner en mede oprichter van De Nieuwe Zaak. Binnen de directie is hij verantwoordelijk voor marketing en sales, plus het ontwikkelen van succesvolle e-commerce strategieën en omnichannel transities.
Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze wekelijkse e-commerce nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste e-commerce nieuws!

© 2017 De Nieuwe Zaak