De Nieuwe Zaak is verkozen tot Intershop’s Partner of the Year 2016-2017!

De Nieuwe Zaak is verkozen tot Intershop’s Partner of the Year 2016-2017!

  •  5 juli 2017

Op donderdag 29 juni jl. vond het jaarlijkse Partner Event van Intershop plaats in Nijkerk. Daarbij is De Nieuwe Zaak voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot Partner of the Year! Volgens Intershop hebben we afgelopen jaar opnieuw bewezen dat we onze klanten helpen bij het realiseren van hun omnichannel commerce ambities, door aandacht, focus en kracht van medewerkers. Een aantal succesvolle Intershop projecten is Stiho, Baars & Bloemhoff en Wildkamp.

“Om ons dit jaar opnieuw Partner of the Year te noemen doet ons een enorm plezier. Dit is wederom een mooie beloning voor onze medewerkers en hun inzet in de diverse projecten die we voor onze klanten hebben uitgevoerd. Sinds 2014 zijn we partner van Intershop, waarbij we de afgelopen twee jaren meteen een prachtige waardering hebben gekregen: twee jaren achtereenvolgens tot Partner of the Year worden benoemd! Nog altijd investeren we in productkennis, productontwikkeling en branche specifieke kennis en daardoor blijven we waarde toevoegen aan de Intershop projecten. De markt waardeert dat en het is mooi om te zien dat Intershop deze inzet voor de tweede keer beloont met een award!” aldus Jurriën Kerstholt, directeur van De Nieuwe Zaak.

Rene Verspuij, Partner Manager van Intershop: “Voor het tweede jaar op rij is De Nieuwe Zaak een mooie aanvulling gebleken op onze partnernetwerk. Met name door haar brede expertise van de markt en de uitdagingen waar (met name) groothandels tegenaan lopen, heeft zij ook dit jaar meer dan succesvol Intershop projecten afgerond. Mede om deze reden is De Nieuwe Zaak de terechte winnaar. We zijn dan ook trots om De Nieuwe Zaak deze belangrijke award toe te kennen”.

Auteur

Merlinde is Marketeer. Binnen De Nieuwe Zaak houdt zij zich bezig met de ontwikkeling en ondersteuning van alle corporate marketing- en communicatie uitingen.
Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste commerce nieuws!

© 2021 De Nieuwe Zaak