Nieuw design voor jeanscentre.nl

Nieuw design voor jeanscentre.nl

  •  21 oktober 2016

Vorige week is de vernieuwde website van Jeans Centre live gegaan, waardoor de retailer nu beschikt over een volledig responsive webshop. Naast een upgrade van het platform is er een compleet nieuw design gemaakt. Met de nieuwe responsive webshop is de noodzaak voor een aparte mobiele website komen te vervallen.

 

Jeans Centre
Het project was een samenwerking tussen foryouandyourcustomers, Retail Unity, Tweakwise en De Nieuwe Zaak. De Nieuwe Zaak was verantwoordelijk voor het design. Om tot een design te komen dat zo goed mogelijk aansluit bij de doelgroep en hun behoeften hebben wij voorafgaand aan de designfase persona’s opgesteld en hun Customer Journey in kaart gebracht. Dat vormde de basis voor het uiteindelijke resultaat.

In aanloop naar de livegang van de nieuwe shop heeft De Nieuwe Zaak ook de inrichting van het Google analytics-account en de Google Tagmanager voor haar rekening genomen, zodat Jeans Centre zo goed mogelijk inzicht krijgt in het functioneren van de shop en op basis van de data de shop verder kan optimaliseren.

Benieuwd naar het resultaat? Bezoek de website www.jeanscentre.nl.

Auteur

Rianne is Marketing Manager. Binnen De Nieuwe Zaak is zij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van corporate marketing- en communicatie uitingen, leadgeneratie en events. Daarnaast werkt ze multidisciplinair samen met verschillende teams om samen tot optimale resultaten te komen en De Nieuwe Zaak op de kaart te zetten.
Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste commerce nieuws!

© 2019 De Nieuwe Zaak