Redesign Vegro webwinkel

Redesign Vegro webwinkel

  •  3 december 2012

Deze week is het redesign van Vegro Verpleegartikelen live gegaan. In de afgelopen periode is er hard gewerkt aan de nieuwe look & feel, extra functionaliteiten en een upgrade van de ecManager webwinkel software. Alles op basis van een strakke planning en onze gebruikelijke fixed price afspraken.

Algemeen directeur René Kamerbeek van Vegro Verpleegartikelen: “De vorige website van Vegro heeft het 4 jaar naar tevredenheid gedaan, maar het is tijd voor vernieuwing. Ons assortiment groeit, het aantal diensten neemt toe en we hebben een onderdeel voor gratis lenen toegevoegd aan onze webwinkel. Redenen genoeg om onze site eens goed onder handen te nemen. Samen met onze vaste eCommerce partner De Nieuwe Zaak hebben we een prima resultaat neergezet. We hebben de kennis van deze professionals gekoppeld aan de suggesties en aandachtspunten die uit het jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek naar voren zijn gekomen. Dat heeft een prachtontwerp opgeleverd.”

Auteur

Jurrien Kerstholt is partner en mede oprichter van De Nieuwe Zaak. Binnen de directie is hij verantwoordelijk voor marketing en sales, plus het ontwikkelen van succesvolle e-commerce strategieën en omnichannel transities.
Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste commerce nieuws!