Vente-Exclusive en Cosmox winnen BeCommerce Award!

Jurriën Kerstholt   •  11 mei 2012

Met trots feliciteren wij onze klanten Vente-Exclusive en Cosmox met het winnen van een BeCommerce Award! In een spannende  finale van de belangrijkste Belgische vak- en publieksprijzen voor e-Commerce werden zij uitgeroepen tot winnaars van de categorieën ‘Mobile webshop’ en ‘Multimedia’.

Gisteravond werden voor de zevende keer de BeCommerce Awards uitgereikt door BeCommerce. Dit jaar schreef een recordaantal van 120 webshops zich in voor de BeCommerce Awards.  De jury bestond uit een combinatie van hoofdredacteurs, gerenommeerde professionals en e-Commerce specialisten onder het voorzitterschap van Jan Kriekels, een innovatieve Belgische ondernemer. De Belgische online consument liet zijn stem eveneens gelden en koos zijn favoriete e-shop binnen 9 verschillende productcategorieën. De uitreiking van de BeCommerce Awards vond dit jaar plaats in het prachtige Koloniënpaleis in Tervuren.

Vente-Exclusive

Vente-Exclusive.com werd in 2006 opgericht en is vandaag de dag marktleider in online privéverkopen van lifestyle- en merkartikelen, met meer dan 1.500.000 leden in Nederland en België. Als besloten club biedt Vente-Exclusive.com haar leden exclusieve toegang tot verkopen van topmerken, die tegen sterk gereduceerde prijzen worden aangeboden. In 2011 werden meer dan één miljoen merkartikelen gekocht op de site en realiseerde Vente-Exclusive.com een omzet van 30 miljoen euro.  Eerder dit jaar won Vente-Eclusive de Thuiswinkel Award in de categorie ‘Lingerie & Ondermode’. Sinds 2010 ondersteunt De Nieuwe Zaak Vente-Exclusive met ontwerp van de user interface,  e-mailings,  Social Media en bannercampagnes. Daarnaast was De Nieuwe Zaak verantwoordelijk voor het design van de award-winnende iPhone App, die in februari 2012 al meer dan 30.000 keer is gedownload.

Cosmox (.nl/.be)

Cosmox, gestart in 2006, is een webwinkel met een assortiment van meer dan 500.000 producten op het gebied van boeken, CD’s, DVD’s en games.  Cosmox is sinds 2008 eigendom van vijf ondernemers verenigd in de Nederlandse investeringsmaatschappij Clearwood, tevens de eigenaar van ECI Holding. De Nieuwe Zaak verzorgde in 2010 niet alleen een grondig redesign voor de Nederlandse en Belgische webwinkel maar ondersteunde Cosmox ook met bannercampagnes, radio spotjes, print-campagnes en één van de eerste online signeersessies.

Gerelateerde links:

Jurrien Kerstholt is partner en mede oprichter van De Nieuwe Zaak. Binnen de directie is hij verantwoordelijk voor marketing en sales, plus het ontwikkelen van succesvolle e-commerce strategieën en omnichannel transities.
Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze wekelijkse e-commerce nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste e-commerce nieuws!

© 2017 De Nieuwe Zaak