VIP kennissessie online video @ Google

VIP kennissessie online video @ Google

  •  9 april 2019

Op maandag 8 april 2019 organiseerden wij weer een nieuwe en inspirerende CATCH UP kennissessie over online video, in samenwerking met Google. Het event vond plaats bij het hoofdkantoor van Google in Amsterdam.

Waarom online video?

We kijken tegenwoordig steeds meer online video’s en consumenten worden steeds beeld gerichter. Video is hiermee misschien wel de krachtigste drager van succesvolle content. De mogelijkheden voor de inzet van video advertising nemen daarmee ook toe. Een beeld zegt immers meer dan duizend woorden. Maar hoe kun je video inzetten in jouw marketingplan? De Nieuwe Zaak deelde hier haar kennis over!

Performance marketing

Google nam ons vervolgens tijdens deze sessie mee in YouTube for Action: een advertentiestrategie met YouTube-video’s die bedoeld zijn om conversies en leads te genereren. Hiermee speel je direct in op de zoekintentie van je doelgroep. Benieuwd wat hierin de mogelijkheden zijn? Neem gerust eens contact op of bekijk de terugblik van de sessie.

Terugblik sessie

Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van onze CATCH UP kennissessies? Registreer je dan hier.

Auteur

Mirle is marketing & communicatie medewerker bij De Nieuwe Zaak. Binnen De Nieuwe zaak houdt zij zich bezig met de ontwikkeling van corporate marketing en communicatie uitingen, leadgeneratie en events.
Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste commerce nieuws!

© 2021 De Nieuwe Zaak