Webinar: In tien stappen naar een campagneplan!

Webinar: In tien stappen naar een campagneplan!

  •  21 maart 2018

Op donderdag 15 maart organiseerden wij een webinar met als thema: In tien stappen naar een campagneplan!

Hoe krijg je jouw klanten in beweging met succesvolle digitale campagnes? De Nieuwe Zaak heeft een stappenplan ontwikkeld om iedere campagne tot een succes te maken. Wij geloven namelijk dat een campagne alleen kan slagen door een vooraf uitgedachte strategie, vooraf uitgedachte doelstellingen, een sterk en consistent concept, een integraal mediaplan én door bij te sturen op basis van de resultaten en businesscase.

We nemen onze opdrachtgevers en potentiële klanten hier graag in mee. Daarom gaan wij donderdagmiddag 15 maart van 15:00 – 15:30 uur live met het webinar: In tien stappen naar een campagneplan! Tijdens het webinar bespreken we hoe je jouw klanten in beweging krijgt met succesvolle digitale campagnes. Aan de hand van ons bewezen 10 stappenplan leggen we uit hoe we dit voor o.a. Coop, KNM en anderen hebben gedaan en nemen we je mee in onze unieke werkwijze!

Heb je het gemist?

Bekijk het webinar dan hier terug!

Auteur

Merlinde is Marketeer. Binnen De Nieuwe Zaak houdt zij zich bezig met de ontwikkeling en ondersteuning van alle corporate marketing- en communicatie uitingen.
Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste commerce nieuws!

© 2020 De Nieuwe Zaak