Webinar: Maak data actionable en haal meer uit je marketingbudget

Webinar: Maak data actionable en haal meer uit je marketingbudget

en   •  9 april 2021

Hoe je jouw marketingbudget zo optimaal mogelijk inzet? Data speelt hierin een cruciale rol. Want ben jij in staat om je marketingdoelstellingen goed meetbaar te maken? Of je antwoord op deze vraag nou ‘ja’ of ‘nee’ is, in dit webinar leer jij hoe je écht het verschil maakt met je marketing inzet. Je leert van inzichten uit jouw data over de bijdrage van online inzet aan winkelbezoek en vice versa, je meest waardevolle klantgroepen en meer.

Het webinar is reeds live gegeven, maar wel terug te kijken!

Webinar terugkijken

Auteurs

Als Data Scientist helpt Frank bedrijven om de maximale waarde uit hun klantdata te halen. Door data te analyseren genereert hij bewezen klantinzichten waarmee bedrijven de klant en hun customer journey nóg beter leren te begrijpen. Daarmee helpt Frank bedrijven om op een data-gedreven manier de klant centraal te stellen en de doelstellingen te behalen.
Martijn is als Team Lead Advertising verantwoordelijk voor het continu verbeteren van de Digital Advertising dienstverlening van De Nieuwe Zaak. Hij wordt enthousiast van uitmuntende digitale campagnes en het blij maken en inspireren van klanten.
Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste commerce nieuws!