Webinar: Maak data actionable en haal meer uit je marketingbudget

Webinar: Maak data actionable en haal meer uit je marketingbudget

en   •  9 april 2021

Hoe je jouw marketingbudget zo optimaal mogelijk inzet? Data speelt hierin een cruciale rol. Want ben jij in staat om je marketingdoelstellingen goed meetbaar te maken? Of je antwoord op deze vraag nou ‘ja’ of ‘nee’ is, in dit webinar leer jij hoe je écht het verschil maakt met je marketing inzet. Je leert van inzichten uit jouw data over de bijdrage van online inzet aan winkelbezoek en vice versa, je meest waardevolle klantgroepen en meer.

Het webinar is reeds live gegeven, maar wel terug te kijken!

Webinar terugkijken

Auteurs

Sander is Digital Marketing Consultant en verantwoordelijk voor de strategische keuzes op het vlak van digital marketing die bijdragen aan de businesscase van de klant. Om deze businesscase te realiseren stellen Sander en zijn team een digital marketing strategie op en werken ze deze samen met de klant uit in een digital marketingplan, waarin keuzes gemaakt worden over de inzet van marketingkanalen, de verdeling van de budgetten en de belangrijkste KPI’s waar ze op gaan sturen.
Als Data Scientist helpt Frank bedrijven om de maximale waarde uit hun klantdata te halen. Door data te analyseren genereert hij bewezen klantinzichten waarmee bedrijven de klant en hun customer journey nóg beter leren te begrijpen. Daarmee helpt Frank bedrijven om op een data-gedreven manier de klant centraal te stellen en de doelstellingen te behalen.
Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste commerce nieuws!

© 2021 De Nieuwe Zaak