Webinar | Personaliseren: makkelijker dan je denkt

Webinar | Personaliseren: makkelijker dan je denkt

  •  6 april 2021

Maak online net zo persoonlijk als in je vestigingen

Hyperrelevant zijn voor je klant, dat willen we allemaal wel. Met de Amazon’s in deze wereld, die altijd de meest relevante producten tonen in onze zoekresultaten, is de standaard van personalisatie behoorlijk hoog gelegd. Maar hoe kom je daar?

Doorgrond de behoefte en het gedrag van je klant en zoek uit waar personalisatie een verschil kan maken. Je vindt altijd wel data die je al hebt, bijvoorbeeld uit je ERP systeem, om de klant verder te helpen. Stel, je hebt een heel groot assortiment en jouw klanten hebben moeite met het vinden van hun spullen. Plaats dan je bekende producten, toepassingen en merken vooraan in je webshop. Deze data heb je al in je ERP. Door te meten en te optimaliseren ga je uiteindelijk richting een customer portal waarvan je klant direct ziet dat alles voor hem/haar relevant is. Stap voor stap dus!

Alles leren over personaliseren en hoe je daar vandaag al mee kunt beginnen? Personalisatie-experts Gerrit Enthoven (Intershop), Chi Shing Chang (SPARQUE) en Erica Hokse (De Nieuwe Zaak) geven je in dit webinar handige tips! Het webinar is reeds live gegeven maar via onderstaande button terug te kijken.

Webinar terugkijken

Auteur

Mirle is marketing & communicatie medewerker bij De Nieuwe Zaak. Binnen De Nieuwe zaak houdt zij zich bezig met de ontwikkeling van corporate marketing en communicatie uitingen, leadgeneratie en events.
Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste commerce nieuws!

© 2021 De Nieuwe Zaak