Intershop uitgeroepen tot Strong Performer op het gebied van B2C Commerce Suites

Intershop uitgeroepen tot Strong Performer op het gebied van B2C Commerce Suites

  •  6 april 2017

Intershop, een toonaangevende oplossing voor zowel B2B als B2C verkoopprocessen, is uitgeroepen tot Strong Performer op het gebied van B2C Commerce Suites. Onderzoeksbureau Forrester plaatst Intershop in de top drie van B2C-leveranciers voor zijn huidige functionaliteit.

Het rapport stelt dat ‘Intershop naast een solide en gedegen e-commerce pakket een sterke technische roadmap en een uitgebreid ecosysteem van partners en ontwikkelaars biedt […]”. Daarnaast geeft het onderzoeksrapport aan dat ‘Intershop de beste keuze is voor merkfabrikanten die complexe eisen stellen aan hun channel support, een gedegen e-commerce pakket nodig hebben en die op zoek zijn naar flexibiliteit op het gebied van prijsbeleid en licentiëring.’

Roelof Swiers, Countrymanager Benelux van Intershop, zegt hierover: “Aangezien B2C-bedrijven vooroplopen als het om klantenverwachtingen gaat, zijn wij trots dat we zeer ambitieuze spelers online blijven brengen en hen helpen om hun klanten te bedienen en verwachtingen overtreffen. Het is geweldig om te zien hoe onze klanten succes boeken met behulp van onze B2C-commerce oplossingen in allerlei verschillende soorten en combinaties van business modellen. Wij zijn bovendien verheugd dat Intershop voor zijn e-commerce pakket en -architectuur zo goed blijft scoren onder bekende branche-analisten, mede als gevolg van het succes dat onze klanten met onze commerce oplossing realiseren.”

Wilt u meer weten of het complete rapport lezen?
Download dan hier gratis het complete rapport van Forrester.

Auteur

Mirle is marketing & communicatie medewerker bij De Nieuwe Zaak. Binnen De Nieuwe zaak houdt zij zich bezig met de ontwikkeling van corporate marketing en communicatie uitingen, leadgeneratie en events.
Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste commerce nieuws!

© 2021 De Nieuwe Zaak