Whitepaper – Gartner kwadrant voor Web Content Management 2016

Whitepaper – Gartner kwadrant voor Web Content Management 2016

  •  20 april 2017

Gartner heeft in 2016 wederom zijn Magic Quadrant opgesteld met daarin een aantal leveranciers van Web Content Management (WCM) systemen. In het rapport dat Gartner in 2016 heeft opgesteld worden de sterkten en zwakten van elke leverancier in het WCM-gebied beoordeeld. Deze evaluatie van Gartner is gebaseerd op de volledigheid van de visie van het WCM-systeem en het vermogen om dit daadwerkelijk te kunnen uitvoeren. Episerver, een wereldwijde aanbieder van een content management systeem en digital commerce oplossing, is voor het tweede jaar op rij als leider in het rapport geplaatst!

Het Magic Quadrant van Gartner voor Web Content Management 2016 bevat:

  • Een overzicht van de Web Content Management markt;
  • Beoordeling van de sterkten en zwakten van elke leverancier in het Magic Quadrant;
  • De positie van elke leverancier in het kwadrant gebaseerd op het vermogen om visie uit te voeren en volledigheid te geven.

Wilt u meer weten of het hele rapport lezen?
Download het rapport dan gratis via deze link.

Auteur

Rianne is Marketing Manager. Binnen De Nieuwe Zaak is zij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van corporate marketing- en communicatie uitingen, leadgeneratie en events. Daarnaast werkt ze multidisciplinair samen met verschillende teams om samen tot optimale resultaten te komen en De Nieuwe Zaak op de kaart te zetten.
Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste commerce nieuws!

© 2019 De Nieuwe Zaak