Whitepaper – Scrum bij De Nieuwe Zaak

Whitepaper – Scrum bij De Nieuwe Zaak

Jeroen Elshof   •  7 april 2016

De term scrum is niet meer weg te denken als het om (complexe) ICT projecten gaat. Bijna ieder bureau ‘doet wel iets met scrum’. Los van het feit dat De Nieuwe Zaak van mening is dat je scrum volledig moet omarmen om de voordelen van de methode optimaal te benutten, bieden wij meer dan het gemiddelde bureau. De Nieuwe Zaak heeft het aspect ‘multidisciplinair werken’ binnen scrum verder benut dan de theorie beschrijft.

De theorie is vooral gericht op de technische kant van software- en webtrajecten, maar binnen De Nieuwe Zaak scrummen wij van strategie, via techniek naar marketing. We gaan hierbij verder dan alleen design ontwikkelen, een platform kiezen, de techniek implementeren en dit toepassen. We bieden een full service e-commerce scrum methode aan, waarmee we alle voordelen van de methode binnen de uitvoering van een project volledig benutten.

Wilt u weten hoe De Nieuwe Zaak dat doet? Vul hieronder uw gegevens in en ontvang de complete whitepaper over Scrum via e-mail in uw mailbox of neem contact met ons op over de mogelijkheden! Met het aanvragen van de whitepaper houden we u wekelijks op de hoogte van het laatste e-commerce nieuws.

Download onze gratis whitepaper!

 

Jeroen Elshof is E-commerce Consultant en Scrummaster binnen De Nieuwe Zaak. Hij helpt dagelijks retailers, groothandels en A-merk fabrikanten met diverse e-commerce en omnichannel vraagstukken.

Wilt u meer weten over Scrum?

We vertellen u er graag meer over!
Neem contact met ons op!
Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste commerce nieuws!

© 2018 De Nieuwe Zaak