Whitepaper – Welk e-commerce platform past het beste bij jou?

Whitepaper – Welk e-commerce platform past het beste bij jou?

  •  10 april 2018

E-commerce oplossingen hebben geen sexy uitstraling. De oriëntatie op een nieuwe e-commerce oplossing is dan ook beter te vergelijken met het aanschaffen van een nieuw stuk gereedschap dan dat het lijkt op het uitzoeken van een nieuwe auto.

De oplossing die je als bedrijf aankoopt moet passen bij jou als organisatie. Wat wil je op dit moment, maar ook wat wil je in de toekomst met het platform.
We hebben de oplossingen naast elkaar gezet. In de whitepaper bespreken we de verschillen tussen Episerver, Intershop en ecManager.

Benieuwd welk platform het beste bij jou past? Download dan de Whitepaper over de verschillen tussen Episerver, Intershop en ecManager.

Meer weten over e-commerce? Woensdag 30 mei vindt E-commerce Live! 2018 plaats in de Beurs van Berlage Amsterdam. De Nieuwe Zaak is ook dit jaar weer aanwezig op dit meest toonaangevende e-commerce event van Nederland!

Auteur

Tom is Marketing Communicatie Medewerker bij De Nieuwe Zaak. Binnen de Nieuwe zaak houdt hij zich bezig met de ontwikkeling van corporate marketing- en communicatie uitingen, leadgeneratie en events.
Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste commerce nieuws!

© 2019 De Nieuwe Zaak